1/2 Radboud Universiteit
Information Sciences
star Elsevier
?% vrouw
There is a high demand for well-trained information experts who can look beyond the technical aspects of IT and who have an understanding of organising and managing the use of IT in organisations, and in deciding on the best solutions that provide sound, secure, and user-friendly technology.
2/2 Amsterdam VU
Information Sciences
NAN% vrouw
Information Science bouwt voort op de reputatie van wereldklasse van de VU op het gebied van business proces management en het semantische web. Daarnaast beheren wij The Network Institute, een onderzoeksfaciliteit waar de faculteiten Computer Science, Economics & Business Administration, en Social Sciences samen werken (kijk voor meer informatie op networkinstitute.org). De VU biedt de student een hoogwaardige werkomgeving met getalenteerde leraren en moderne studiefaciliteiten.

Studenten aan het woord

Ramon van Os