Voorlichtingsagenda

Unsplashed background img 2

FiltersTrial Lectures Master's programs

Tilburg University Tilburgaanmelden

Do you want to experience what it's like to follow a Master program at Tilburg University? Then follow a trial lecture of the Master's program of your choice! You can follow a trial lecture from February 2019 until June 2019.

Bachelor proefstuderen

Universiteit voor Humanistiek Utrechtaanmelden

Om je goed te oriënteren op de studie kun je een oriëntatiecollege bijwonen. Je krijgt studievoorlichting van studieadviseur Inge-Marlies Bulsink en een proefcollege van drs. Lotte Huijing. Lotte Huijing is docent Praktische Humanistiek

Proefstuderen opleidingen Faculteit der Sociale Wetenschappen

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Je hebt al een managementopleiding in gedachten en je wilt graag weten of die opleiding bij je past? Dan is het tijd om een dag student te zijn aan de Radboud Universiteit! Op een Proefstudeerdag ervaar je hoe het is om op de universiteit onderwijs te volgen en maak je kennis met docenten en student

Student for a Day MSc Ethics of Education

Rijksuniversiteit Groningen Groningenaanmelden

Belevingssessie Master Fiscaal Recht (LLM)

Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vechtaanmelden

Tijdens de belevingssessie maak je kennis met Nyenrode, het programma-management en toekomstige deelnemers. Samen met je toekomstige studie-genoten schuif je aan voor een actueel proefcollege over fiscaal recht. Tijdens de panelsessie kan je al je vragen stellen over de opleiding en ervaringen.

Proefcollege (pre)master Zorgethiek en beleid

Universiteit voor Humanistiek Utrechtaanmelden

U kunt zich oriënteren op de studie door een oriëntatiecollege te volgen. Studieadviseur Inge-Marlies Bulsink geeft praktische studievoorlichting en docente Inge van Nistelrooij geeft inhoudelijke voorlichting en een proefcollege.

Student for a Day MSc Ethics of Education

Rijksuniversiteit Groningen Groningenaanmelden

Bachelor proefcollege

Universiteit voor Humanistiek Utrechtaanmelden

Om je goed te oriënteren op de studie kun je een oriëntatiecollege bijwonen. Je krijgt studievoorlichting van studieadviseur Inge-Marlies Bulsink en een proefcollege van dr. Joanna Wojtkowiak, universitair docent Psychologische en levensbeschouwelijke aspecten van existentiële begeleiding.