Deze opleiding

Wil jij je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen en professioneel groeien in de materie van bedrijfskunde en management met focus op jouw vakgebied? Dan is dit de opleiding die bij jou past.

open_in_newwebsite

locatieBreukelen
diplomaMBA
typeregulier, post-initieel, 83 EC
start1 februari, 1 september
taalvolledig Nederlands
volledig Engels
opleidingsduur4 jaar deeltijd
accreditaties, Association of MBA's, EFMD Global
numerus fixus120plaatsen
honoursnee

Met de Modulair Executive MBA bepaal jij zelf het tempo. Met focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire MBA sterk marktgedreven. Je studeert naast je baan wanneer het jou uitkomt aan zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities en bepaalt zelf de volgorde van de modules. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle 10 te volgen modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier samen mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen. Ga voor je MBA-titel met de volledige MBA of volg een of meer modules voor een snelle upgrade van jouw kennis.

Je kan kiezen uit drie specialisaties:
-Executive MBA in Bussines & IT
-Executive MBA in Business & Sustainable Transtions
-Executive MBA in Public & Private

Welke specialisatie je ook kiest, met de Modulair Executive MBA van Nyenrode werk je aan je persoonlijke en professionele groei en houd je zelf de regie in handen.

Waarom aan de Nyenrode?

De MBA's van Nyenrode Business Universiteit zijn zo ontworpen dat het altijd past bij je persoonlijke situatie en professionele doelen. Met de Modulair Executive MBA biedt Nyenrode de mogelijkheid om een Executive MBA-studie met werk en privé te combineren. Tijdens een studie kunnen situaties veranderen en daar houden wij rekening mee. De modulaire MBA-opleiding is opgebouwd uit losstaande, marktgedreven modules die je zelf samenstelt tot een volledige MBA en volgt wanneer het jou uitkomt.

Studieprogramma

Unsplashed background img 2

tracks

track Modulair Executive MBA in Business & IT

Modulair Executive MBA programma gericht op jouw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Door de focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire Executive MBA sterk marktgedreven.

Business en Technologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kloof tussen bedrijven die technologie wel of niet (goed) gebruiken, wordt steeds groter. Technologieën vormen de drijfveer voor groei en transformatie. Daardoor zijn nieuwe organisatievormen en businessmodellen mogelijk. Deze veranderingen hebben direct invloed op de strategische keuzes in de boardroom.

Dankzij big data hebben we oneindig veel informatie tot onze beschikking, maar hoe creëer je hiermee waarde voor jouw organisatie? Welke kansen bieden technologieën als blockchain en Artificial Intelligence? Hoe participeer je op directieniveau, versterk je jouw teams en stuur je jouw organisatie strategisch aan?

In de Modulair Executive MBA in Business & IT ligt de focus op technologie als driver van jouw business. Je doet nieuwe vakkennis op, werkt aan goede samenwerking, en weet hoe je jouw organisatie inricht op continue technologische verandering. Dat alles in een flexibele setting. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

track Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Een flexibel Executive MBA programma gericht op jouw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Door de focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire EMBA sterk marktgedreven.

De stap naar duurzaam ondernemen
Hoe behoud je de continuïteit van je bedrijf en waarborg je tegelijkertijd de maatschappelijke impact? Door de crisis is hier minder aandacht voor, maar juist nu ontkomen bedrijven er niet aan bewust na te denken over de duurzaamheid van hun strategie en de manier waarop zij zakendoen. Bedrijven die hun bestaansrecht willen behouden, moeten rekening houden met circulair ondernemen in een snel veranderende wereld. Hoe ga je vanuit zakelijk perspectief om met de wereldproblematiek omtrent klimaat, energie, voeding en gezondheid? Hoe neem je je bedrijf mee in de transities rondom duurzaamheid? Met deze track van de Modulair Executive MBA kies je voor een MBA met een specialisatie in jouw vakgebied. Wil jij je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen, professioneel groeien in de materie van bedrijfskunde en management én wil je de industrie op duurzame wijze ontwikkelen? Dan is dit de opleiding die bij jou past.

track Modulair Executive MBA in Public & Private

Modulair Executive MBA programma gericht op jouw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Door de focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire Executive MBA sterk marktgedreven

Een flexibel Executive MBA programma gericht op jouw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Door de focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire EMBA sterk marktgedreven

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
100% en
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
doelstelling
Titel: MBA.
Specifieke kennis sector.
Je leert je persoonlijke leiderschapsstijl diepgaand kennen.
Je ontwikkelt een visie op de toekomst en jouw rol daarin.
Opleiding met een AMBA- en EQUIS-accreditatie.
Intensieve band met je medestudenten en een sterk netwerk.

Toelating en kosten

startmomenten

1 februari 2024

collegegeld nog niet bekend

1 september 2023

collegegeld nog niet bekend

1 september 2024

collegegeld nog niet bekend

Voor een eerste kennismaking plannen wij graag een gesprek met je in. Onze programma-adviseurs willen graag meer weten over jouw leerwensen en kunnen je adviseren over de meest geschikte track en modules. We kijken samen ook naar jouw situatie en ervaring om te bepalen of het programma bij jou past én of jouw profiel past in ons programma. Daarna geven we jou advies over de beste aanvliegroute naar het aanmeldproces.

Heb je samen met de programma-adviseurs vastgesteld dat de modulaire Execu
inbegrepen in collegegeld
accommodation
certificate
dinner
examination
excursions
study material

De stad

Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite