9 resultaten

NyenrodeExecutive Master of Finance & Control (RC) deeltijd Breukelen
De Executive Master of Finance & Control (EMFC) van Nyenrode is de post universitaire kwaliteitsopleiding in deeltijd die opleidt tot Registercontroller (RC).
NyenrodeExecutive MBA deeltijd Breukelen
Nyenrode's Executive MBA program mission is to accelerate the professional and personal growth of our students, and to further enhance one's career.
NyenrodeFull-time MBA voltijd Amsterdam
1 year full-time International MBA program.
NyenrodeMaster Fiscaal Recht deeltijd Breukelen
De Master Fiscaal Recht van Nyenrode is een universitaire deeltijdopleiding met extra aandacht voor Horizontaal Toezicht en het professionaliseren van de benodigde vaardigheden.
NyenrodeMaster of Science in Accountancy (RA) deeltijd Breukelen
De Master of Science in Accountancy & Post Master RA zijn universitaire deeltijdopleidingen. Je studeert bij Nyenrode en werkt daarnaast bij een accountantskantoor.
NyenrodeMaster of Science in Controlling deeltijd Breukelen
De Master of Science in Controlling is de universitaire controllingopleiding in deeltijd van Nyenrode voor ambitieuze studenten die werken en studeren willen combineren.
NyenrodeMaster of Science in Management (full-time) voltijd Breukelen
The MSc in Management program is a 16-month academic program that prepares you to enter the labor market as a skilled starter. The master is offered in Breukelen and Amsterdam.
NyenrodeModulair Executive MBA deeltijd Breukelen
Wil jij je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen en professioneel groeien in de materie van bedrijfskunde en management met focus op jouw vakgebied? Dan is dit de opleiding die bij jou past.
NyenrodePost-Bachelor Controlling deeltijd Breukelen
Met de deeltijd post-bachelor Controlling opleiding kun je in korte tijd jouw finance & control kennis verdiepen en verbreden. De opleiding duurt 1 jaar en is vanaf sept. 2016 tevens modulair opgezet.