Voorlichtingsagenda

Unsplashed background img 2

FiltersOpen dag HvA

Hogeschool van Amsterdam Amsterdamaanmelden

Kom op zaterdag 12 februari naar de open dag van de HvA. Kom kennismaken met de opleidingen. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.

Open avond Post-bachelor Controlling

Nyenrode Business Universiteit Breukelenaanmelden

Tijdens de open avond ontvang je informatie over de opleiding en maak je kennis met het programma-team. De open avond richt zich op een start in september.

Open avond Executive Master of Finance & Control

Nyenrode Business Universiteit Breukelenaanmelden

Tijdens de open avond ontvang je informatie over de Executive Master Finance & Control opleiding en maak je kennis met het programma-team. De open avond richt zich op een start in september.

Open avond (Pre-) Master of Science in Controlling

Nyenrode Business Universiteit Breukelenaanmelden

Tijdens de open avond ontvang je informatie over de (Pre-) Master of Science in Controlling en maak je kennis met het programma-team. De open avond richt zich op een start in september

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Tijdens de Online Master Open Dag op donderdagavond 10 maart krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties. Ontvang advies van een studievoorlichter, stel kritische vragen aan huidige studenten en ontmoet de docenten.

Master Open Dag

Erasmus Universiteit Rotterdam Rotterdamaanmelden

Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen!

Graduate School Event

Technische Universiteit Eindhoven Eindhovenaanmelden

Looking for a master's, PDEng or PhD program? And would you like to work on technological solutions for real life challenges? Visit our Graduate School Event: the open day to find out what our Graduate School Event has to offer you.

Open avond HvA

Hogeschool van Amsterdam Amsterdamaanmelden

Kom op dinsdag 12 april naar de open avond van de HvA. Kom kennismaken met de opleidingen. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.

Information session: Double Degree Master with Newcastle and Groningen

Rijksuniversiteit Groningen aanmelden

On Thursday 14 April 2022, a meeting will be organised to inform students of the Double Degree Master in Operations Management with Newcastle University.

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Ben je op zoek naar een master of pre-master? Neem dan deel aan de Master Open Dag van de Radboud Universiteit. Je kunt hier voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 150 specialisaties en 50 pre-masters. Ontdek zo welke master bij jou past!