Voorlichtingsagenda

Unsplashed background img 2

FiltersCampustour Amsterdam & Breukelen | Full-time Master (MSc) in Management

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Wil jij meer te weten komen over de Full-time Master of Science in Management? En wil je zien hoe de campus in Breukelen en Amsterdam eruitziet? Meld je dan aan voor een campustour en één van onze programma-adviseurs zal jou een rondleiding geven zodat jij al jouw vragen kan stellen.

Proefcollege master Zorgethiek en Beleid

Universiteit voor Humanistiek aanmelden

Om je goed te oriënteren op de studie kun je een online proefcollege volgen. Dit proefcollege voor de master Humanistiek wordt gegeven door dr. Alistair Niemeijer, universitair docent binnen de master Zorgethiek en Beleid. De studieadviseur en een masterstudent beantwoorden na afloop al je vragen.

Online Open Avond | (Pre-)Master in Accountancy & Post-Master RA

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Wil je meer weten over de Master of Science in Accountancy en de Post-Master RA? Neem dan deel aan de online open avond op 2 juni 2021!

Open Dag Breukelen | Full-time Master of Science in Management

Nyenrode Business Universiteit Breukelenaanmelden

De open dag is de beste manier om een compleet beeld te krijgen van onze Full-time Master (MSc) in Management. Ben je er ook bij?

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Tijdens de Master Open Dag op zaterdag 27 november krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties. Ontvang advies van een studievoorlichter, stel kritische vragen aan huidige studenten, proef de sfeer en ontmoet de docenten.

Master Open Dag

Erasmus Universiteit Rotterdam Rotterdamaanmelden

Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen!

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Tijdens de Master Open Dag op donderdag 10 maart krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties. Ontvang advies van een studievoorlichter, stel kritische vragen aan huidige studenten, proef de sfeer en ontmoet de docenten.