1/4 Amsterdam UVA
Business Administration, MBA (advanced master)
MBA Big Data & Business Analytics
The Amsterdam Business School has recently been accredited by the Association of MBAs (AMBA). This means the MBA Big Data acquired triple crown status. Worldwide, only 1% of all business schools/faculties with business programmes have managed to achieve this prestigious status.
2/4 Amsterdam UVA
Amsterdam MBA
100% Engelstalig
geen unieke kenmerken opgegeven door opleiding
3/4 Amsterdam UVA
MBA Big Data and Business Analytics
MBA Big Data & Business Analytics
4/4 Amsterdam VU
Business Administration (parttime)
100% Nederlandstalig
Het programma stelt studenten in staat geavanceerde op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde kennis en vaardigheden tot zich te nemen. Samen met een kleine groep ambitieuze medestudenten wordt onder begeleiding van hooggekwalificeerde docenten gewerkt aan het doorgronden van complexe organisatievraagstukken.

Studenten aan het woord

Abhishek Rana