1/3 Tilburg University
International Business Tax Law (track van International Business Taxation)
NAN% vrouw
To the best of our knowledge, there is no real equivalent of this program in the Netherlands or abroad. One of the unique features of the program is that it focuses on concepts and principles underlying tax systems applied worldwide. In addition, it is different from existing Master's programs in taxation because it has a strong interdisciplinary approach. One other unique feature is that the program caters for Bachelor graduates in Law without any previous tax education.
2/3 Tilburg University
International Business Tax Economics (track van MSc International Business Taxation)
NAN% vrouw
  1. Multidisciplinaire aanpak met economische en fiscale aspecten
  2. Verbonden aan het Fiscale Instituut Tilburg, het grootste fiscale instituut van Europa, met docenten die toppublicaties hebben gedaan
  3. Een diploma waarmee je voor zowel de overheid als het bedrijfsleven zeer aantrekkelijk bent.
3/3 Tilburg University
International Business Taxation
geen unieke kenmerken opgegeven door opleiding