22 associate degrees keyboard_arrow_right

83 bachelors keyboard_arrow_right

28 masters keyboard_arrow_right

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Ruimte voor kwaliteit: dat is de kracht van de HAN. Vanuit de campussen in Nijmegen en Arnhem verzorgt de HAN voor bijna 33.000 (internationale) studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen.

De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variƫteit aan opleidingsvormen (in voltijd, deeltijd of duaal). Je hebt tijdens je studie veel contact met je medestudenten en docenten. Je studie kun je voor een deel invullen zoals jij dat wilt. Daar krijg je natuurlijk wel begeleiding bij. Tijdens je studie doe je al ervaring op met taken van je latere beroep en besteed je aandacht aan praktijkgericht onderzoek. Zo krijg je de kennis en vaardigheden die je straks nodig hebt en ontwikkel je een ondernemende, onderzoekende houding. Dat vergroot je kansen op een goede baan.

Wil je je grenzen verleggen en studeren in het buitenland? Ook dat kan bij de HAN!

Vanuit lectoraten verzorgen we toegepast onderzoek. Daarnaast richten we ons met advies, cursussen, trainingen en (post-hbo-)opleidingen op bedrijven, instellingen en organisaties.

Studievoorlichting

HAN VoorlichtingsCentrum (HVC)

e: info@han.nl
t: +31 24 353 05 00