Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/traits/trait_studieadres.php on line 515

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
voltijd master International Management - Tilburg University

Deze opleidingopen_in_newwebsite

locatieTilburg
diplomamsc M International Management
typeregulier
taalvolledig Engels
opleidingsduur12 maanden voltijd
accreditatiesNVAO
croho-code60407
numerus fixusnee
honoursnee

Als universitair opgeleide all-rounder heb je niet alleen een grondige kennis van management, maar ook de vaardigheden om dit toe te passen in een nationale en internationale context.

Wat heeft de master International Management jou te bieden?
* Grondige kennis van management met een focus op internationale bedrijfsmodellen, onderhandelingen en management- en consultancymethodes.

* Een internationale ervaring met klasgenoten en docenten van diverse nationaliteiten en een programma dat internationale bedrijfsmodellen en methodes behandelt.
* Een studentgerichte benadering van leren, met een hoog niveau van interactie tussen jou en professoren en dus veel ruimte voor verdieping en de mogelijkheid om jouw eigen ideeën te bespreken.
* Een ideale voorbereiding voor een toekomstige management carrière of je nu in het bedrijfsleven, non-profit of publieke sector wilt werken.

Onderwijs

taal van onderwijs100% en
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
onderwijsvormen
case studies, computer opdrachten, groepsopdracht, groepsdiscussie, individuele opdracht, hoorcollege, literatuurstudie, mondelinge presentatie, onderzoek, onderzoeksvoorstel, zelf-evaluatie, zelfstudie, seminar, werkcollege, werkgroep
doelstelling

Als universitair opgeleide allrounder krijg je niet alleen een grondige kennis van management, maar ook de vaardigheden om deze kennis in een (inter)nationale context en op een verantwoorde manier toe te passen.