73 resultaten

Tilburg UniversityAccountancy voltijd Tilburg
De master Accountancy is voor studenten die accountant, controller of financieel specialist willen worden. Aan bod komen vakken als financial accounting, management control en jaarverslaggeving.
Tilburg UniversityArt and Media Studies voltijd Tilburg
Bestudeer de invloed van digitalisering op kunst- en cultuuruitingen binnen de publieke ruimte.
Tilburg UniversityBedrijfscommunicatie en Digitale Media voltijd Tilburg
Bestudeer hoe digitale media de communicatie tussen bedrijven en hun klanten en andere stakeholders beïnvloeden en verdiep je in de mogelijkheden die deze middelen bieden voor de interne communicatie
Tilburg UniversityBusiness Analytics and Operations Research voltijd Tilburg
Do you like a mathematical challenge? Do you want to specialize in solving the most complex optimization problems with help of mathematical models and methods? Look at the Master Business Analytics an
Tilburg UniversityChristianity and Society (Master Theologie & Religiewetenschappen) voltijddeeltijd Tilburg
Are you fascinated by religion and Christianity in particular? Have you ever wondered what the impact of Christianity is on society, or how society influences Christianity?
Tilburg UniversityCognitive Neuropsychology voltijd Tilburg
Become an expert on the relationship between brain and behavior. Cognitive Neuropsychology operates on the crossroads of various psychological disciplines, such as clinical (neuro)psychology, cognitiv
Tilburg UniversityCognitive Science and Artificial Intelligence voltijd Tilburg
Combineer kennis van kunstmatige intelligentie en menselijke cognitie met technieken als Deep Learning en cognitief modelleren voor optimalisatie van systemen en ontwikkeling van nieuwe toepassingen.
Tilburg UniversityCommunicatie en Cognitie voltijd Tilburg
Combineer kennis over vorm, proces en psychologische aspecten van communicatie om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van communicatie-uitingen; zowel online als offline.
Tilburg UniversityCommunicatie- en Informatiewetenschappen voltijd Tilburg
Ontwikkel je tot een allround communicatie-expert of specialiseer je in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media, Communicatie en Cognitie, New Media Design, of Cognitive Science and Artificial Intellig
Tilburg UniversityData Science and Society voltijd Tilburg
Word opgeleid tot een data analist die op basis van complexe datasets oplossingen kan bieden voor maatschappelijke uitdagingen. Specialiseer je in Business, Governance, Media of Health.
Tilburg UniversityDigital Culture Studies voltijd Tilburg
De track Digital Culture Studies leert je de online en offline effecten van digitalisering op cultuur en nieuwe vormen van sociale interactie te begrijpen en te analyseren.
Tilburg UniversityEconometrics and Mathematical Economics voltijd Tilburg
If you enjoy mathematics and statistics, and would like to apply this to produce solutions to real-world economic and business challenges, then this is the right program for you.
Tilburg UniversityEconomics voltijd Tilburg
Tilburg University's Master's in Economics program equips you with analytical skills and advanced practical tools needed to help companies and governments operate successfully in the modern economy.
Tilburg UniversityEthiek van Bedrijf en Organisatie voltijd Tilburg
Focus op de politieke, morele, conceptuele en existentiële vraagstukken die voortvloeien uit de opkomst van de organisatie-samenleving.
Tilburg UniversityEuropean Law and Global Risk (track van International and European Law) voltijd Tilburg
Met de mastertrack European Law and Global Risk word je juridisch expert op het gebied van de wisselwerking tussen het Europees Recht en de grote mondiale maatschappelijke uitdagingen.
Tilburg UniversityEuropean Post Master Accountancy (EPMA) voltijd Tilburg
Do you want to become a Registered Accountant? Join the European Post-Master Accountancy (EPMA)
Tilburg UniversityFilosofie voltijddeeltijd Tilburg
De focus van de master Filosofie in Tilburg ligt op het verhelderen van filosofische, normatieve kwesties over mens en maatschappij, in het licht van nieuwe wetenschappelijke kennis.
Tilburg UniversityFinance voltijd Tilburg
Met de master in Finance krijg je de kans om je te verdiepen in de facetten van financieel management, beleggen en risicobeheer van nationale en internationale bedrijven.
Tilburg UniversityFiscaal Recht voltijd Tilburg
De Tilburgse master Fiscaal Recht combineert juridische kennis op het gebied van fiscaliteit met economie, wetgeving en politieke ontwikkelingen.
Tilburg UniversityFiscale Economie voltijd Tilburg
Fiscale Economie is een generalistische master met een economische focus, maar waarin ook ruime aandacht besteed wordt aan de juridische aspecten van belastingen.
Tilburg UniversityHealth Humanities voltijd Tilburg
Combineer een cultureel, filosofisch, historisch en antropologisch perspectief om te reflecteren op ontwikkelingen en hedendaagse vraagstukken op het gebied van gezondheid en gezondheidszorg.
Tilburg UniversityHealth, Wellbeing and Society (track of Master Sociology) voltijd Tilburg
Health,Wellbeing and Society is the understanding that sustainability depends on creating resilient and healthy communities,which can adapt to changing conditions without losing fundamental identities
Tilburg UniversityHuman Resource Studies voltijd Tilburg
Strong international focus. In this master you learn to combine insights from social sciences and business studies in HR-policies that improve individual and, ultimately, organizational performance.
Tilburg UniversityInformation Management voltijd Tilburg
De master Information Management bereidt je voor op een carrière op het snijvlak van informatietechnologie (IT) , business en management.
Tilburg UniversityInternational and European Law voltijd Tilburg
Conducted over one intensive year, this program offers students the opportunity to gain in-depth specialized knowledge.
Tilburg UniversityInternational Business Law voltijd Tilburg
An outstanding preparation for a legal career in the international business arena, combining quality business law theory with a distinctly practical real-world approach.
Tilburg UniversityInternational Business Tax Economics (track van MSc International Business Taxation) voltijd Tilburg
De mastertrack International Business Tax Economics leert je complexe problemen op te lossen qua internationale belastingheffing bij overheden en multinationals.
Tilburg UniversityInternational Business Tax Law (track van International Business Taxation) voltijd Tilburg
Understand how tax and legal considerations relate, and manage complex problems multinationals are facing in the field of international business taxation law.
Tilburg UniversityInternational Business Taxation voltijd Tilburg
This program equips you with the advanced tools needed to understand and manage the complex problems facing companies and governments in the field of international business taxation.
Tilburg UniversityInternational Law and Global Governance (track van International and European Law) voltijd Tilburg
Deze master beslaat de drie kerngebieden van het internationaal recht: (1) Internationaal recht en internationale betrekkingen; (2) mensenrechten en veiligheid; en (3) duurzaamheid en milieuwetgeving.
Tilburg UniversityInternational Management voltijd Tilburg
De master leid op tot een allround managementexpert in het internationale speelveld met kennis van marketing, management, financiën, consulting- en cross-culturele vaardigheden.
Tilburg UniversityInternational Post-Master Accountancy Program voltijd Tilburg
The International Post-Master Accountancy program aims to educate students in the Caribbean to become a registered accountant (RA) in the Netherlands.
Tilburg UniversityJeugdliteratuur voltijd Tilburg
Ontwikkel je tot deskundige binnen het jeugdliteraire veld
Tilburg UniversityKlinische Forensische Psychologie voltijd Tilburg
Met de master Klinische Forensische Psychologie word je expert op het gebied van de analyse en behandeling van psychiatrische stoornissen in het forensische veld, zowel bij kinderen als volwassenen.
Tilburg UniversityKlinische Kinder- en Jeugdpsychologie voltijd Tilburg
Met de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie word je psycholoog op het gebied van problemen in de ontwikkeling van kinderen en adolescenten, zoals gedragsproblemen, angststoornissen en depressi
Tilburg UniversityKlinische Psychologie voltijd Tilburg
Als klinisch psycholoog ben je expert op het gebied van theorie, analyse en behandeling van psychopathologie bij volwassenen en ouderen.
Tilburg UniversityKunst- en Cultuurwetenschappen voltijd Tilburg
De master Kunst- en Cultuurwetenschappen speelt met vijf verschillende tracks in op culturele en maatschappelijke veranderingen als gevolg van globalisering en digitalisering.
Tilburg UniversityLabour Law and Employment Relations voltijd Tilburg
Ontwikkel je tot juridisch expert op het gebied van het arbeidsrecht in relatie tot aanpalende vakgebieden.
Tilburg UniversityLaw and Technology voltijd Tilburg
Providing cutting-edge knowledge within the burgeoning field of technology regulation, Law and Technology gives answers to challenges of today's technology-driven society.
Tilburg UniversityLeraar VHO Algemene Economie (educatieve post-master) voltijd Tilburg
Deze educatieve post-master is bestemd voor de universitair opgeleide econoom die een eerstegraads lesbevoegdheid Algemene Economie wil behalen.
Tilburg UniversityLeraar VHO in Nederlandse Taal en Cultuur (educatieve post-master) voltijdduaal Tilburg
Deze educatieve post-master is bestemd voor studenten die na afronding van een universitaire master een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands willen behalen.
Tilburg UniversityLeraar VHO in Nederlandse Taal en Cultuur (tweejarige master) voltijd Tilburg
In deze tweejarige master combineer je een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid voor het schoolvak Nederlands.
Tilburg UniversityLeraar VHO Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen voltijdduaal Tilburg
Deze educatieve post-master is bestemd voor studenten die na afronding van een universitaire master een eerstegraads lesbevoegdheid Maatschappijler en Maatschappijwetenschappen willen behalen.
Tilburg UniversityLeraar VHO Management en Organisatie voltijd Tilburg
Deze educatieve post-master is bestemd voor degene die een eerstegraads lesbevoegdheid Management en Organisatie (Bedrijfseconomie) wil behalen.
Tilburg UniversityManagement of Cultural Diversity voltijd Tilburg
Leer hoe je de impact van globalisering op het samenwerken en samenleven kunt managen
Tilburg UniversityMarketing Analytics voltijd Tilburg
The Master's in Marketing Research program equips you with the expertise needed to pursue a career as a highly-trained marketing analyst.
Tilburg UniversityMarketing Management voltijd Tilburg
Get oriented towards the practice of a marketing manager.
Tilburg UniversityMedische Psychologie voltijd Tilburg
Medische psychologie is het werkveld waarin de relatie tussen psychologisch welbevinden en fysieke gezondheid van individuen centraal staat. In het tweede jaar is een klinische stage opgenomen.
Tilburg UniversityNew Media Design voltijd Tilburg
Verdiep je in interactieve technologie, ontwerpprocessen, creativiteit en hoe mensen nieuwe media gebruiken.
Tilburg UniversityOndernemingsrecht voltijd Tilburg
Deze master stoomt je onder meer klaar voor een carrière als ondernemingsrecht-advocaat of bedrijfsjurist, opererend op het snijvlak van recht, economie en organisatiewetenschappen.
Tilburg UniversityOrganization Studies voltijd Tilburg
The master in Organization Studies provides you with a critical understanding of organizational behavior and its theoretical foundations. Specific focus on organizational complexity and dynamics.
Tilburg UniversityOrganizing for Global Social Challenges (track of Organization Studies) voltijd Tilburg
Address global societal challenges such as poverty, migration, climate change, or humanitarian interventions from the viewpoint of organizations and private businesses.
Tilburg UniversityPeople Management for Global Social Challenges (track of Human Resource Studies) voltijd Tilburg
Address global societal challenges such as poverty, migration, climate change, or humanitarian interventions and focus on the drivers of sustainable development from the viewpoint of workforce and lab
Tilburg UniversityPhilosophy of Contemporary Challenges voltijd Tilburg
Leer grote maatschappelijke uitdagingen te doorgronden en draag bij aan oplossingen vanuit een ethisch en filosofisch perspectief.
Tilburg UniversityPhilosophy of Humanity and Culture voltijd Tilburg
Werp nieuw licht op fundamentele vragen over mens-zijn, identiteit, cultuur en samenleving.
Tilburg UniversityPolitics, Policy and Societal Development (track of MSc Sociology) voltijd Tilburg
Address global societal challenges such as poverty, migration, climate change, or humanitarian interventions from a societal, policy and political perspective.
Tilburg UniversityPsychologie en Geestelijke Gezondheid voltijd Tilburg
De master Psychologie en Geestelijke Gezondheid richt zich op het werkterrein van psychologen binnen de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg, de forensische zorg en de jeugdhulpverlening.
Tilburg UniversityPublic Governance: Public Administration, Economics and Law voltijd Tilburg
Combineer bestuurskundige, economische en juridische uitgangspunten in innovatief publiek beleid om problemen te tackelen die zich niet in één vakdiscipline of landsgrenzen laten vangen.
Tilburg UniversityQuantitative Finance and Actuarial Science voltijd Tilburg
Interesse in wiskunde en statistiek, en vind je het leuk om financiële en actuariële problemen te analyseren met modellen? Dan is de master Quantitative Finance and Actuarial Science wat voor jou.
Tilburg UniversityRechtsgeleerdheid voltijd Tilburg
De brede master Rechtsgeleerdheid vormt de ideale voorbereiding op een carrière in de rechtspraktijk. Je kunt straks meepraten op de hoofdgebieden van het recht en jouw eigen specialisatie.
Tilburg UniversityResearch Master in Linguistics and Communication Sciences voltijd Tilburg
Tweejarig programma dat vooruitstrevend empirisch onderzoek combineert met excellent onderwijs en studenten voorbereid om zelfstandig en met succes hoogwaardig onderzoek te initiëren.
Tilburg UniversityResearch Master in Psychology: Individual Differences and Assessment voltijd Tilburg
Become a research expert in the area of individual differences and assessment: personality, character, and temperament. Study how differences affect people's lives in the domains of work and health.
Tilburg UniversityResearch Master Social and Behavioural Sciences voltijd Tilburg
Are you an excellent student and interested in conducting scientific research in the social and behavioral sciences? Then this is the Master program for you!
Tilburg UniversitySocial Psychology, Track Economic Psychology voltijd Tilburg
Economic Psychology studies the psychological mechanisms that underlie consumption and other economic behaviors. It deals with economic preferences, choices and decisions, as well as the consequences.
Tilburg UniversitySocial Psychology; Track Work and Organisational Psychology voltijd Tilburg
In the Master's track in Work and Organizational Psychology you will concentrate on science based solutions to human problems in work and organizational settings.
Tilburg UniversitySociology voltijd Tilburg
Focus: politics, policy and society in a comparative perspective.Translate social problems into sociological research from both micro& macro perspectives.Learn to evaluate & derive policy from results
Tilburg UniversityStrategic Management Consultancy voltijd Tilburg
De master Strategic Management Consultancy leert je welke factoren bepalend zijn voor het succes van een bedrijf op de lange termijn; hoe je een strategie ontwikkelt en implementeert.
Tilburg UniversityStrategic Management Entrepreneurship voltijd Tilburg
Learn how to recognize business challenges and make strategic management decisions that can make or break a company. The Entrepreneurship track specializes in entrepreneurial behavior in large firms a
Tilburg UniversitySupply Chain Management voltijd Tilburg
Tijdens de master Supply Chain Management word je een expert in het ontwerpen, implementeren en managen van competitieve supply chains.
Tilburg UniversityTheologie voltijddeeltijd Tilburg
Tijdens de master specialiseer je je in een aantal theologische vakgebieden en bereid je voor op een beroep in het pastoraat, de geestelijke verzorging of de wetenschap.
Tilburg UniversityTrack Positive Psychology and Well-being voltijd Tilburg
Positive Psychology and Well-being trains you to become a scientist-practitioner in the broad field of Psychology. As a positive psychologist you focus on people's strengths and talents.
Tilburg UniversityUniversitaire Lerarenopleiding Filosofie (post-master) voltijd Tilburg
Deze educatieve post-master is bestemd voor studenten die na afronding van een universitaire master Filosofie een eerstegraads lesbevoegdheid Filosofie willen behalen.
Tilburg UniversityUniversitaire Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing voltijddeeltijd Utrecht
De Universitaire Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing is een tweejarige academische beroepsopleiding Theologie die opleidt tot eerstegraads docent Godsdienst en Levensbeschouwing.