Masterclass Digitale Transformatie voor bestuurders

Rijksuniversiteit Groningen

Unsplashed background img 2

Deze opleiding

Digitale dienstverlening is ook voor non-profit en overheidsorganisaties de norm aan het worden. Krijg in 1 dag meer inzicht in hoe u de digitale transformatie van uw eigen organisatie kunt vormgeven.

open_in_newwebsite

diplomacertificate
typeexecutive program, 0 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur1 dagen deeltijd
accreditatiesAACSB International , EFMD Global

Incompany programma voor bestuurders en managers: Blijf digitale transformatie de baas en leer van wetenschappers én digitale pioniers.

We gaan graag in gesprek om een op maat gemaakt voorstel te doen, passend bij uw organisatie. Neem gerust contact op!

Voor gebruikers zijn de voordelen van digitale dienstverlening evident: online klantenservices en digitale loketten bieden gemak, snelheid en dienstverlening op maat. Maar ook voor de dienstverlener zelf betekent online serviceverlening nieuwe kansen. Het maakt effectievere en efficiëntere manieren van werken mogelijk, mits het goed wordt uitgevoerd.

Bij tech bedrijven en jonge start-ups zit deze manier van werken in het DNA, maar weet u wat uw organisatie nodig heeft om succesvol digitaal te kunnen transformeren? Digitalisering is veel meer dan een operationeel proces en vraagt om een strategische aanpak. Hoe zorgt uw organisatie voor kennisopbouw als het gaat om digitale ontwikkelingen? Hoe speelt u in op nieuwe kansen en hoe vermijdt u risico’s? Hoe blijft de klant centraal staan, terwijl interne processen en de bedrijfscultuur moeten veranderen?

Waarom aan de RUG?

Tijdens de Masterclass: Blijf digitale transformatie de baas, leert u van experts uit de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven: Prof. dr. Peter Verhoef (RUG), Prof. dr. Jenny van Doorn (RUG), Dr. Alexander Schult (ONDEWO), Prof. dr. Jana Oehmichen (RUG), Dr. Thijs Broekhuizen (RUG), Benjamin Derksen (Frank.nl) en Erik Rutkens (Qbit).
  • Prof. dr. Peter Verhoef, hoogleraar marketing, oprichter en voormalig directeur van GDBC en decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.
  • Prof. dr. Jenny van Doorn is hoogleraar marketing. Haar onderzoek richt zich op het gebruik van nieuwe technologieën in dienstverlening, zoals op het gebied van klantbetrokkenheid, klantgedrag, robotica en duurzaamheid.
  • Dr. Alexander Schult is mede-oprichter van de high-tech startup ONDEWO, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Daarnaast heeft hij jarenlang les gegeven over digitale transformaties bij de Georg-August-Universität Göttingen in Duitsland.
  • Prof. dr. Jana Oehmichen is hoogleraar organisatie- en managementstudies bij de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Dr. Thijs Broekhuizen is universitair hoofddocent bij de Rijksuniversiteit Groningen en gespecialiseerd in innovatie en digital business.
  • Benjamin Derksen is CCO van het Groningse bedrijf Frank. Frank heeft ruim 450 webwinkels in meer dan dertien landen.
  • Erik Rutkens is oprichter van Qbit. Qbit beveiligt digitale producten en diensten.


Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.

Toelating en kosten

toelatingseisen

werkervaring

inbegrepen in collegegeld
certificate
dinner
registration fee
literature
lunch
study material

De stad

studentaantallen

? studenten volgen deze opleiding
?% daarvan is vrouw
? eerstejaars gestart in
?% daarvan is vrouw
29331 studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen
51% daarvan is vrouw
bron: HBO-raad/VSNU

Contact

Drs. Andrea Poelstra-bos

Opleidingsadviseur, University of Groningen Business School

E: a.d.poelstra-bos@rug.nl
T: (+31) 06-21 51 12 96
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite