This summer school promotes understanding about and develops skills in managing the social risks and impacts associated to the development of public and private investment projects and particularly issues related to land acquisition and resettlement.

locatieGroningen
diplomacertificate
typesummer course, 0 EC
opleidingsduur14 dagen voltijd

This summer school (practical training course) promotes understanding about and develops skills in managing the social risks and impacts associated to the development of public and private investment projects (e.g. mines, dams, highways, industry parks, electricity transmission corridors, agricultural developments, et cetera), and particularly issues related to land acquisition and resettlement. Research into the displacement of peoples following large projects generally shows that, unless properly planned and managed, they are made worse-off.

onderwijsvormen
case study, excursion, group discussion, lecture, project, tutorial, working group

De stad

? eerstejaars gestart in