35 bachelors keyboard_arrow_right

29 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit is in 1946 opgericht voor en door het bedrijfsleven en heeft een vooraanstaande positie in Europa.

Het instituut is gevestigd op een stijlvol dertiende-eeuws landgoed in BreukelenNyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen. Nyenrode is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriƫntatie. Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.
logo

Studievoorlichting

Nyenrode Program Information
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

e: info@nyenrode.nl
t: +31 (0)346 291 211
w: master website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Open avond Post-bachelor Controlling

Nyenrode Business Universiteit Breukelen

Tijdens de open avond ontvang je informatie over de opleiding en maak je kennis met het programma-team. De open avond richt zich op een start in september.

Open avond Executive Master of Finance & Control

Nyenrode Business Universiteit Breukelen

Tijdens de open avond ontvang je informatie over de Executive Master Finance & Control opleiding en maak je kennis met het programma-team. De open avond richt zich op een start in september.

Open avond (Pre-) Master of Science in Controlling

Nyenrode Business Universiteit Breukelen

Tijdens de open avond ontvang je informatie over de (Pre-) Master of Science in Controlling en maak je kennis met het programma-team. De open avond richt zich op een start in september

bekijk volledige agenda

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie

Unsplashed background img 2