2 bachelors keyboard_arrow_right

6 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit is in 1946 opgericht voor en door het bedrijfsleven en heeft een vooraanstaande positie in Europa.

Het instituut is gevestigd op een stijlvol dertiende-eeuws landgoed in BreukelenNyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen. Nyenrode is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriƫntatie. Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.
logo

Studievoorlichting

Nyenrode Program Information
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

e: info@nyenrode.nl
t: +31 (0)346 291 211
w: master website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Live Chat met Programma-adviseur | Full-time Master (MSc) in Management

Nyenrode Business Universiteit

Neem deel aan onze LIVE chat op 16 april en stel al je vragen over de Full-time Master (MSc) in Management aan onze programma-adviseur. Zij kan je alles vertellen over de master en het studentenleven aan Nyenrode Business Universiteit in Amsterdam en Breukelen.

Online Open dag (Pre-)Master of Science in Accountancy | 18 april

Nyenrode Business Universiteit Breukelen

Tijdens de online open dag van de Master (MSc) in Accountancy kom je meer te weten over de colleges, de verschillende studieroutes en de ervaringen van accountancy studenten van Nyenrode Business Universiteit.

Online Open evening Full-time Master (MSc) in Management - 12 mei 2020

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam

Kom naar de open avond van de Full-time Master (MSc) in Management op 12 mei en kom alles te weten over het Master programma aan Nyenrode Business Universiteit.

bekijk volledige agenda

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie

Unsplashed background img 2