28 bachelors keyboard_arrow_right

17 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit is in 1946 opgericht voor en door het bedrijfsleven en heeft een vooraanstaande positie in Europa.

Het instituut is gevestigd op een stijlvol dertiende-eeuws landgoed in BreukelenNyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen. Nyenrode is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriëntatie. Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.
logo

Studievoorlichting

Nyenrode Program Information
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

e: info@nyenrode.nl
t: +31 (0)346 291 211
w: master website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Campustour Amsterdam & Breukelen | Full-time Master (MSc) in Management

Nyenrode Business Universiteit

Wil jij meer te weten komen over de Full-time Master of Science in Management? En wil je zien hoe de campus in Breukelen en Amsterdam eruitziet? Meld je dan aan voor een campustour en één van onze programma-adviseurs zal jou een rondleiding geven zodat jij al jouw vragen kan stellen.

Online Belevingssessie | Master Fiscaal Recht

Nyenrode Business Universiteit

Ben je nieuwsgierig naar wat deze deeltijd master van Nyenrode kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan verwelkomen we je graag op 20 april voor de online belevingssessie van de Master Fiscaal Recht.

Nyenrode Experience Week | Full-time Master (MSc) in Management

Nyenrode Business Universiteit

Tijdens de Nyenrode Experience - een 4-dagen durende ervaringsweek - krijg je de mogelijkheid om volledig met het Full-time Master (MSc) in Management programma kennis te maken.

Online Business Game | Full-time Master of Science in Management

Nyenrode Business Universiteit

Heb jij het talent om een multinationaal bedrijf te managen? Neem deel aan de Online Business Game, ervaar hoe het is om de Full-time Master (MSc) in Management te studeren en maak kans op een scholarship ter waarde van € 5000,-.

Online Open Dag | (Pre-)Master of Science in Accountancy

Nyenrode Business Universiteit

Wil je meer weten over de Master of Science in Accountancy en de Post-Master RA? Neem dan deel aan de online open dag op 24 april 2021!

bekijk volledige agenda

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie

Unsplashed background img 2