Faculteit Bewegen, Sport en Voeding

De faculteit Bewegen, Sport en Voeding biedt op hbo-niveau drie opleidingen en een leerroute aan. De Academie voor Lichamelijke Opvoeding staat midden in de maatschappij en weet door haar ervaring van ruim tachtig jaar telkens weer goed te anticiperen op de snelle ontwikkelingen in het werkveld.

Faculteit Business en Economie

De faculteit Business en Economie biedt hoogwaardig economisch onderwijs en is een belangrijke onderwijs- en kennispartner van zowel regionale als internationale bedrijven en onderwijsinstellingen.

Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

De faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (voorheen Media, Creatie en Informatie) bestaat uit vijf bacheloropleidingen en een masteropleiding.

Faculteit Gezondheid

De faculteit Gezondheid verzorgt in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum (AMC) acht opleidingen en samen vervullen zij daarmee een prominente rol voor ruim 3000 studenten.

Faculteit Maatschappij en Recht

De faculteit Maatschappij en Recht staat midden in de Amsterdamse samenleving. De verwevenheid met de stad uit zich in een grote maatschappelijke betrokkenheid die zichtbaar is bij alle zeven opleidingen.

Faculteit Onderwijs en Opvoeding

De faculteit Onderwijs en Opvoeding biedt maar liefst negentien opleidingen en twee leerroutes aan die opleiden tot leraar of pedagoog. Afgestudeerden zijn in staat mensen in hun leerontwikkeling of op het pedagogische vlak te begeleiden.

Faculteit Techniek

De faculteit Techniek bestaat uit elf verschillende, technische opleidingen en twee leerroutes. Het palet aan opleidingen is zeer divers, van E-Technology tot Logistics, van Bouwkunde tot Forensisch Onderzoek en van Maritiem Officier tot Aviation Studies.