1/4 Nyenrode
Executive Master of Finance & Control (RC)
gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
geen unieke kenmerken opgegeven door opleiding
2/4 RUG
Executive Master of Finance and Control
€ 303 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
geen unieke kenmerken opgegeven door opleiding
3/4 TIAS
Register Controller - Executive Master of Finance & Control (EMFC)
star Keuzegids topopleiding 2019  1e  78
€ 253 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
Groeien met uitdagend onderwijs bij de #1 business school van Nederland

Met de flexibele aanpak van TIAS creëer je impact:

  • Stem je je opleiding en leertraject af op jouw leerbehoeften
  • Leer je veel en snel door frequente interactie
  • Leer je in je eigen tempo, zowel online als on-site
  • Staat persoonlijke aandacht centraal waardoor je het maximale uit jezelf haalt en je beschikbare tijd
  • Stap je in wanneer jij dat wilt
4/4 Amsterdam UVA
Executive Master of Finance and Control
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
50% Nederlandstalig
50% Engelstalig
Colleges op vrijdag, goed te combineren met uw baan.
De Amsterdam Business School verzorgt al meer dan 10 jaar bedrijfskundig onderwijs. Gerenommeerde (gepromoveerde) docenten uit het bedrijfsleven en uit de academische wereld verzorgen de colleges voor een goede combinatie van actuele praktijk en academische vaardigheden.
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Studenten aan het woord

Nyenrode Business Universiteit
Bob Goeree
Rijksuniversiteit Groningen
Bob Goeree Student EMFC, controller bij Synaeda Psycho Medisch Centrum in Leeuwarden.

“De financiële organisatie waar ik eindverantwoordelijk voor ben, is sterk gegroeid. Om mee te groeien, koos ik voor een praktische opleiding als de EMFC. Het programma sluit volledig aan op mijn ambities en behoefte aan verdieping. 'Het is mij in mijn eerste halfjaar gelukt om een tentamen verzet te krijgen. Dat zie ik op een andere universiteit niet zo snel gebeuren. Die flexibiliteit beschouw ik als kenmerkend voor Groningen.' De opleiding biedt een mooie balans in de harde en zachte kanten van het vak...
De vakmatige competenties kun je overal onder de knie krijgen. De toegevoegde waarde van Groningen is de interactieve manier waarop je, in kleine groepen, met docenten en medestudenten focust op persoonlijke kwaliteiten die straks, op een strategische positie, het verschil maken. Gezien mijn loopbaanontwikkeling ben ik zeer gemotiveerd om hier een succes van te maken. Dat is een absolute voorwaarde, want naast het wekelijkse college legt de opleiding flink beslag op de vrije tijd die ik naast mijn werk heb. Dat is echter, mede dankzij de flexibiliteit van de opleiding, goed te doen. Er wordt goed geluisterd en de opleiding houdt rekening met de agenda van studenten. Het is mij al eens gelukt om een belangrijk tentamen te verzetten. Ik had goede redenen voor mijn verzoek, maar denk niet dat een andere universiteit zich aan mij had aangepast.” *------ Bob Goeree is sinds 2009 werkzaam als controller bij Synaeda Psycho Medisch Centrum in Leeuwarden. Hij behaalde eerder zijn MSc Technische Bedrijfskunde, IT aan de RUG.


lees verder ...
Alie Heemskerk
Rijksuniversiteit Groningen
Alie Heemskerk Student EMFC

“De opleiding geeft je een brede kijk op het controllersvak. De tijdsinspanning laat zich goed combineren met een baan. Als je een brede controllersfunctie ambieert en wilt investeren in jezelf, kan ik deze opleiding oprecht aanbevelen. Maar onderschat het niet!” “De opleiding kost energie, maar geeft ook veel energie, vooral door de interactie met studiegenoten en de diversiteit van de groep. Mijn blik op hoe organisaties functioneren en wat mijn rol daarin kan zijn, is breder dan ooit...
Daar zeg ik zekerheidshalve bij dat je dat niet moet onderschatten als je een drukke baan hebt. Mijn ideale plaatje? Als business controller een schakel zijn tussen bedrijfsvoering, strategie en finance. Ik laat graag zien dat controllers niet alleen maar 'lastig' zijn, maar vanuit hun expertise bijdragen aan de doelen die je samen wilt halen. Dat gaat verder dan de cijfers. Dat gaat over mensen en hun rol in de organisatie. Die verbinding met de werkvloer wil ik graag leggen. Deze opleiding geeft daar de handvatten voor. Vanuit dat toekomstbeeld ben ik aan deze opleiding begonnen. Dat heeft me gebracht wat ik zocht: veel praktijk, diepgaande kennis, inspirerende discussies met docenten, medestudenten en gastsprekers, inzicht in mijn eigen rol. De opleiding is zo breed en divers, dat je er zelf kunt uithalen wat voor jou relevant is en aansluit op je loopbaanfase en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden die je als controller hebt. Een aspect dat mij betreft nóg beter belicht mag worden, is de toekomst van het controllersvak: de ontwikkelingen die op ons afkomen, met name op technologisch vlak, zijn van ongekende invloed op het bedrijfsleven, maar ook op de Finance & Control functies binnen organisaties. Wat dit betekent voor de controllers van de toekomst, vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van competenties, verdient extra aandacht.” *---------- Alie Heemskerk werkt sinds 2012 als Business Controller bij de Rabobank. Daarvoor was ze als accountant verbonden aan Deloitte. Zij haalde haar MSc Accountancy aan de RuG, evenals haar Executive Master of Accountancy.


lees verder ...
Nyenrode Business Universiteit