1/2 RUG
Keuzegids topopleiding 2015  78
Keuzegids topopleiding 2017
Keuzegids topopleiding 2018
Euroculture in Groningen is proud of being a founding member of the programme (1999), and of its achievements as Programme of Excellence. Since 2010 we have been selected as (one of the) best European Studies Programme(s) in the Netherlands (source: Master Keuzegids). Furthermore, the University of Groningen belongs to the global top 100 on the three most important ranking lists ('Shanghai, THE and QS World University Rankings).
2/2 RUG
Europese Studies