1/3 Erasmus
We offer:

• an integrated approach to supply chain design;
  • cutting-edge insights into the application of information technology in supply chains;
  • intensive contacts with the logistics and supply chain management business community;
  • wealth of knowledge and expertise in supply chain management.
2/3 RUG
NAN% vrouw
The programme is a unique mixture of rigorous academic learning and practical applicability. You learn how to design, coordinate and control entire supply chains. You will learn to diagnose supply chain decision problems and propose, implement and evaluate effective solutions.
3/3 Tilburg University
NAN% vrouw
  1. Sterk gericht op toepassing in de echte wereld
  2. De mogelijkheid om je scriptie te combineren met een bedrijfsstage
  3. De mogelijkheid om een Double Degree te volgen in samenwerking met een buitenlandse partneruniversiteit. Je krijgt dan twee diploma's.
  4. De mogelijkheid om je reguliere programma uit te breiden met de Extended Master of het QTEM-programma.

#1 in Nederland, #6 in Europa, #28 wereldwijd in Business and Economics volgens de Times Higher Education Subject Ranking, 2019