1/3 Erasmus
Supply Chain Management
Our top-ranked international faculty bring the latest supply chain management insights, methods and theories into the classroom. Your teachers are active practitioners in the real business world of logistics and supply chains.

When you're learning about management challenges, technologies and developments, you'll learn from seeing them for yourself, via company visits, company projects, and guest lectures by expert practitioners from the industry.
2/3 RUG
NAN% vrouw
  • The programme is a unique mixture of rigorous academic learning and practical applicability. You learn how to design, coordinate and control entire supply chains. You will learn to diagnose supply chain decision problems and propose, implement and evaluate effective solutions.
3/3 Tilburg University
NAN% vrouw
  1. Sterk gericht op toepassing in de echte wereld
  2. De mogelijkheid om je scriptie te combineren met een bedrijfsstage
  3. De mogelijkheid om een Double Degree te volgen in samenwerking met een buitenlandse partneruniversiteit. Je krijgt dan twee diploma's.
  4. De mogelijkheid om je reguliere programma uit te breiden met de Extended Master of het QTEM-programma.

#1 in Nederland, #6 in Europa, #28 wereldwijd in Business and Economics volgens de Times Higher Education Subject Ranking, 2019