Voorlichtingsagenda

Unsplashed background img 2

FiltersOpen avond Amsterdam | Full-time Master of Science in Management

Nyenrode Business Universiteit Amsterdamaanmelden

De open avond in Amsterdam is de beste manier om een compleet beeld te krijgen van onze Full-time Master (MSc) in Management. Tijdens deze open avond leer je meer over het programma, de twee Nyenrode locaties, het curriculum en het studentenleven.

Online Belevingssessie | (Pre-) Master Fiscaal Recht

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Met de deeltijd Master Fiscaal Recht ontwikkel je jezelf in 2,5 jaar tijd tot een fiscaal-juridische professional op academisch niveau. Ben je nieuwsgierig naar wat dit kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Neem dan deel aan de online belevingssessie op 13 december.

Open dag HvA

Hogeschool van Amsterdam Amsterdamaanmelden

Kom op zaterdag 12 februari naar de open dag van de HvA. Kom kennismaken met de opleidingen. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Tijdens de Master Open Dag op donderdag 10 maart krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties. Ontvang advies van een studievoorlichter, stel kritische vragen aan huidige studenten, proef de sfeer en ontmoet de docenten.

Master Open Dag

Erasmus Universiteit Rotterdam Rotterdamaanmelden

Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen!

Graduate School Event

Technische Universiteit Eindhoven Eindhovenaanmelden

Looking for a master's, PDEng or PhD program? And would you like to work on technological solutions for real life challenges? Visit our Graduate School Event: the open day to find out what our Graduate School Event has to offer you.

Open avond HvA

Hogeschool van Amsterdam Amsterdamaanmelden

Kom op dinsdag 12 april naar de open avond van de HvA. Kom kennismaken met de opleidingen. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.