Voorlichtingsagenda

Unsplashed background img 2

FiltersCampustour Amsterdam & Breukelen | Full-time Master (MSc) in Management

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Wil jij meer te weten komen over de Full-time Master of Science in Management? En wil je zien hoe de campus in Breukelen en Amsterdam eruitziet? Meld je dan aan voor een campustour en één van onze programma-adviseurs zal jou een rondleiding geven zodat jij al jouw vragen kan stellen.

Online Belevingssessie | Master Fiscaal Recht

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Ben je nieuwsgierig naar wat deze deeltijd master van Nyenrode kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan verwelkomen we je graag op 20 april voor de online belevingssessie van de Master Fiscaal Recht.

Nyenrode Experience Week | Full-time Master (MSc) in Management

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Tijdens de Nyenrode Experience - een 4-dagen durende ervaringsweek - krijg je de mogelijkheid om volledig met het Full-time Master (MSc) in Management programma kennis te maken.

Online Business Game | Full-time Master of Science in Management

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Heb jij het talent om een multinationaal bedrijf te managen? Neem deel aan de Online Business Game, ervaar hoe het is om de Full-time Master (MSc) in Management te studeren en maak kans op een scholarship ter waarde van € 5000,-.

Online Open Dag | (Pre-)Master of Science in Accountancy

Nyenrode Business Universiteit aanmelden

Wil je meer weten over de Master of Science in Accountancy en de Post-Master RA? Neem dan deel aan de online open dag op 24 april 2021!

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Tijdens de Master Open Dag op zaterdag 27 november krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties. Ontvang advies van een studievoorlichter, stel kritische vragen aan huidige studenten, proef de sfeer en ontmoet de docenten.

Master Open Dag

Radboud Universiteit Nijmegenaanmelden

Tijdens de Master Open Dag op donderdag 10 maart krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties. Ontvang advies van een studievoorlichter, stel kritische vragen aan huidige studenten, proef de sfeer en ontmoet de docenten.