Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/traits/trait_studieadres.php on line 515

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
De Nederlandse Universiteiten - SOD-opleidingen

SOD-opleidingen

De Hogeschool Management Documentaire Informatievoorziening is dé NVAO erkende Hbo-bachelor opleiding binnen het vakgebied van de informatiedienstverlening en informatiemanagement.

Informatie speelt een bepalende rol bij de realisatie van organisatiedoelstellingen. Nu én in de toekomst! De HMDI helpt informatieprofessionals aan de competenties die nodig zijn om de omslag naar een doeltreffende digitale en geïntegreerde informatievoorziening te maken.

Naast het vergroten van de nodige vakinhoudelijke competenties, stimuleert de HMDI-opleiding een doelgerichte en nieuwsgierige houding. De huidige ontwikkelingen in de wereld van de informatie maken dit noodzakelijk.

Doelstelling
Binnen organisaties bestaat in toenemende mate behoefte aan medewerkers die in staat zijn de informatiedienstverlening te managen, te vernieuwen en hierover te adviseren. De HMDI opleiding bereidt toekomstige managers en/of adviseurs voor op een dergelijke functie op tactisch-strategisch niveau.

Daarnaast leert de manager/adviseur te denken buiten de gebaande paden en fungeert hij als bruggenbouwer tussen verschillende doelgroepen, zoals gebruikers, managers en andere professioneel betrokkenen.
logo

Studievoorlichting

e: info@sod-opleidingen.nl
t: 0348 - 48 51 51
w: master website