Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
Hogeschool van Amsterdam - Faculteit Bewegen, Sport en Voeding

Faculteit Bewegen, Sport en Voeding

De faculteit Bewegen, Sport en Voeding biedt op hbo-niveau drie opleidingen en een leerroute aan. De Academie voor Lichamelijke Opvoeding staat midden in de maatschappij en weet door haar ervaring van ruim tachtig jaar telkens weer goed te anticiperen op de snelle ontwikkelingen in het werkveld.

Daarnaast is er de opleiding Sport, Management & Ondernemen (SM&O), die al jaren flink in de belangstelling staat. In september 2011 is de internationale versie International Sports, Management and Business (ISMB) van start gegaan, waar studenten worden opgeleid tot professionele sportmanagers en -ondernemers in een internationale, multiculturele omgeving. Ten slotte dekt de opleiding Voeding en Diëtetiek bijna het gehele spectrum van voeding, van diëtetiek tot voedselmanagement. Op post-hbo-niveau verzorgt het Expertisecentrum Sport en Gezondheid (ESG) (na)scholing, training en advies.

studentaantallen

man: vrouw:

Contact

bezoekadres

Faculteit Bewegen, Sport en Voeding
Dr. Meurerlaan 8
1067 SM Amsterdam

postadres

Faculteit Bewegen, Sport en Voeding