Instituut voor Life Science & Technology

​​​​​​​​​​​​We hebben drie TOP-opleidingen in huis die tot de beste van Nederland behoren volgens de Keuzegids HBO Voltijd 2014. Dit zijn: Bio-informatica, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek én Chemie.

Daarnaast scoren we ook goed in het themanummer 'Elsevier Beste Studies 2013'! Onze theoriedocenten zijn mastergeschoold of zelfs gepromoveerd. Ze hebben een achtergrond in de context van de door jou gekozen opleiding. Daarnaast hebben ze zeer nauw contact met het werkveld zodat jij kunt rekenen op een geheel up-to-date studieaanbod. Met onze studies heb je prima baankansen. Daarnaast lever je met je baan een bijdrage aan actuele en maatschappelijke vraagstukken.

Versnelde mbo of vwo route, iets voor jou?
​Als je een verwante mbo-opleiding op niveau-4 hebt afgerond, dan is het mogelijk om in drie jaar je diploma te halen. En met een vwo-diploma (N&T en N&G) kun je in drie jaar je bachelordegree behalen. Lees hier hoe het werkt.

man: 0 vrouw: 0

E :