Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/traits/trait_studieadres.php on line 515

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
De Nederlandse Universiteiten - Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Wanneer je als gevolg van gezondheidsproblemen of een functiebeperking belemmerd wordt bij het volgen van onderwijs is er vaak veel te regelen.

Met een functiebeperking worden aandoeningen bedoeld die chronisch of blijvend van aard zijn en die je structureel belemmeren bij het volgen van het onderwijs en het afleggen van tentamens. Hieronder vallen alle motorische, zintuiglijke of psychische handicaps, maar ook functiestoornissen als dyslexie, RSI, chronische vermoeidheid, depressie en dergelijke.

Neem altijd contact op met je decaan of met de AHK-coƶrdinator Studie en Handicap, Trude Cone, undefinedtrude.cone@ahk.nl. Zij kunnen je adviseren, en als het nodig is doorverwijzen naar interne of externe instanties.

Kijk voor meer informatie over studeren met een handicap ook op de website undefinedwww.onderwijsenhandicap.nl.
logo

Studievoorlichting

organisatie