3 bachelors keyboard_arrow_right

9 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit is in 1946 opgericht voor en door het bedrijfsleven en heeft een vooraanstaande positie in Europa.

Het instituut is gevestigd op een stijlvol dertiende-eeuws landgoed in BreukelenNyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen. Nyenrode is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriƫntatie. Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.
logo

Studievoorlichting

Nyenrode Program Information
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

e: info@nyenrode.nl
t: +31 (0)346 291 211
w: master website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Open dag - Master (MSc) in Accountancy (RA) (deeltijd)
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Wil je meer weten over de Master of Science in Accountancy en de Post-Master RA? Kom dan naar de open dag! Op de open dag kan je een proefcollege volgen, krijg je uitleg over de verschillende studieroutes en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie.
Experience Weekend - Master (MSc) in Management (parttime)
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Tijdens een Experience Weekend volg je een college samen met studenten van de huidige lichting en neem je deel aan een workshop over persoonlijke ontwikkeling of leiderschap. De ideale gelegenheid om kennis te maken met onze professoren, studenten en alumni.
Open avond - Executive Master of Finance & Control (RC) (EMFC)
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Tijdens de open avond krijg je in een kleine groep voorlichting over onder andere de opzet van de opleiding, de vakken en de studiebelasting. Je kunt al je vragen stellen aan een alumnus of student, een docent en het programma-management. De open avond richt zich op een start in 2018.
Open avond - Master (MSc) in Controlling
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Tijdens de open avond krijg je in een kleine groep voorlichting over de opzet van de opleiding, de vakken en de studiebelasting. Je kunt al je vragen stellen aan een alumnus of student, een docent en het programma-management. Ook krijg je informatie over de Post-Bachelor Controlling.
Ope n avond - Post-Bachelor Controlling
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Tijdens de open avond krijg je in een kleine groep voorlichting over de opzet van de opleiding, de vakken en de studiebelasting. Je kunt al je vragen stellen aan een alumnus of student, een docent en het programma-management. Ook krijg je informatie over de pre-master en Master.
Experience Weekend - Executive MBA (EMBA)
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Gedurende het Experience Weekend zal je deelnemen in een college, ontmoet je alumni en huidige studenten, verblijf je op de campus en zul je je bezig houden met jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling.
Open avond - Master (MSc) in Management (parttime)
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Tijdens deze avond maak je kennis met het curriculum, het programma-team, onze huidige studenten, alumni en uiteraard de campus in Breukelen. Tussen 19:00 en 19:30 zal de avond beginnen, we sluiten af met een gezamenlijke borrel.
Open avond Amsterdam - Master (MSc) in Management (fulltime)
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
De Open Avond is de beste manier om een compleet beeld te krijgen van onze Master (MSc) in Management. Bezoek onze locatie in Amsterdam (Keizersgracht) en leer meer over de 3 verschillende tracks, studeren in Amsterdam of Breukelen en ontmoet huidige studenten en staf.
Experience Evening - Executive MBA (EMBA)
Nyenrode Business Universiteit Stichtse Vecht
Tijdens de Experience Evening krijg je de kans om alles over ons Executive MBA programma te weten te komen, volg je een gastles en kan je al je vragen kwijt aan de huidige EMBA studenten en alumni.
bekijk volledige agenda

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie

Unsplashed background img 2