1/12 TU Delft
Leraar VHO Natuurkunde
100% Nederlandstalig
Met de master Science Education and Communication (lerarenopleiding) kun je je eerstegraads lesbevoegdheid halen en voor de klas staan in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. En Delft zou Delft niet zijn als we daarbij geen aandacht zouden besteden aan activerend onderwijs, de rol van ontwerpen in het onderwijs en het innoveren van onderwijs.
2/12 TU Delft
Leraar VHO O&O
3/12 TU Delft
Leraar VHO Wiskunde
4/12 TU Delft
Leraar VHO Scheikunde
5/12 TU Delft
Leraar VHO Informatica
6/12 TU Delft
Science Communication
100% Engelstalig
The courses in the track Science Communication teach you to look at professional communication practices from a scientific perspective. You learn how to study, design and participate in effective and accurate communication between different stakeholders, ranging from other scientific experts to industry to policy makers to the general public.
7/12 TUe
Leraar VHO Scheikunde