1/3 Erasmus
Pedagogy and Education
100% Engelstalig
  • Best master programme in Pedagogy and Education in the Netherlands according to the Keuzegids 2016 (Dutch study choice guide);
  • The structure of the programme and the Problem Based Learning system allows students to put theory into practice while studying;
  • Intensive interaction between lecturers and students, small classes, and accessible teachers.
2/3 Erasmus
Pedagogische Wetenschappen
75% Nederlandstalig
25% Engelstalig
  • U leert oplossingen te zoeken voor problemen in complexe opvoedings- en onderwijssituaties.
  • U krijgt inzicht in de match tussen opvoeding en onderwijs.
  • U volgt college in kleine groepen waardoor er voldoende ruimte is voor discussies en het delen van ervaringen.
3/3 Erasmus
Pedagogische Wetenschappen
75% Nederlandstalig
25% Engelstalig
  • Je leert oplossingen te zoeken voor problemen in complexe opvoedings- en onderwijssituaties.
  • Je krijgt inzicht in de match tussen opvoeding en onderwijs.
  • Je integreert theorie en praktijk in een stage in het Rotterdamse werkveld.