1/10 Radboud Universiteit
NAN% vrouw
Small-scale teaching, personal approach, international study environment, study support, new building, largest law library of all the research universities in the Netherlands, exellent facilities.
2/10 Radboud Universiteit
European Law and Global Affairs
3/10 Amsterdam UVA
European Union Law
4/10 Amsterdam UVA
5/10 Amsterdam UVA
Public International Law
6/10 Amsterdam UVA
European Competition Law and Regulation
7/10 Amsterdam UVA
International Trade and Investment Law
This LLM programme is unique in Europe and focuses on the legal rules that govern economic relations between states and regions.

This Master's track offers the opportunity to learn how to practice your legal skills through experiential education. You can participate in a moot court or do an internship with one of our partner institutions.

In the Amsterdam International Law Clinic students work on public interest cases for NGOs and other clients under the guidance of our clinical staff.
8/10 Tilburg University
International Law and Global Governance (track van International and European Law)
  • De masteropleiding heeft een interdisciplinaire benadering en een 'law-in-context' focus.
  • Het onderwijs wordt gevoed door state-of-the-art onderzoek uit het juridische en meta-juridische domein.
  • Kleine groepen en interactieve lesmethoden waardoor er nauw contact is tussen de (internationale) docenten en medestudenten. Dit geeft jou als persoon een nieuw en breder perspectief en zorgt voor een unieke voorbereiding op je toekomstige carrière.
9/10 Tilburg University
star Keuzegids 2016  #1
You study in small-scale classes with interactive teaching methods.

You are part of an international study environment with fellow students and highly qualified and enthusiastic lecturers from all over the world.

The latest research is continuously fed into learning.

Tilburg Law School is conveniently situated right between two of Europe's most important legal and political centers, The Hague and Brussels.
10/10 Tilburg University
European Union Law (track van International and European Law)
star Elsevier
gemiddelde kamerhuur
  • Specifiek gericht op de mondiale uitdagingen op het gebied van de globale en EU markt (competitie, interne markt, en WTO-wetgeving), milieu, klimaat en energie, migratie en de rechtsstaat vanuit het oogpunt van het Europees Recht.