1/7 Amsterdam UVA
2/7 Amsterdam UVA
Financial Econometrics
100% Engelstalig
The Amsterdam School of Economics' Master's in Econometrics provides a balanced and rigorous training in the quantitative analysis of problems in economics and finance. You will become fluent in the application of advanced mathematical and statistical methods, supported by modern software packages such as E-Views and Matlab. The multidisciplinary one-year programme consists of advanced courses in both mathematical economics and econometrics.
3/7 Amsterdam UVA
General Econometrics