Deze opleiding

Met de deeltijd post-bachelor Controlling opleiding kun je in korte tijd jouw finance & control kennis verdiepen en verbreden. De opleiding duurt 1 jaar en is vanaf sept. 2016 tevens modulair opgezet.

Kenmerken van de opleiding

Flexibel studeren op een locatie bij jou in de buurt!
Colleges op donderdagmiddag en -avond.
Modulaire opleiding met keuze uit specialisatiemodules: Business Controlling en Financial Controlling.
Na afronding van de gehele opleiding heb je toegang tot de verkorte Master of Science in Controlling: de beste Master in Controlling volgens 'Keuzegids Masters 2011 t/m 2016'.
Keuze uit vier collegelocaties.*
Ervaren docenten uit de praktijk.

  • Vanaf september 2017 is de post-bachelor Controlling via Nyenrode in Rotterdam te volgen.
printprint

locatieBreukelen
diplomadiploma
typeregulier, post-initieel, 0 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur12 maanden deeltijd
heeft geen numerus fixus
geen honoursprogramma

Studieprogramma

Unsplashed background img 2
periode
College (groepen)
Doorstuderen of afstuderen
ECTS-punten
Vakken

De controlling studie is gericht op het functioneren als allround controller in allerlei branches in zowel grote als kleine bedrijven. Enerzijds ontwikkel je diepgaande financieel-economische kennis gericht op de administratieve processen in organisaties. Anderzijds leer je vaardigheden om in een managementteam te kunnen opereren. De opleiding is opgedeeld in 2 specialisatiemodules Business Controlling en Financial Controlling, waardoor je al na 7 maanden een post-bachelor certifcaat kan halen.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.

Toelating en studiekosten

Unsplashed background img 2

startmomenten

toelatingseisen

toelatingsgesprek
Als je aan de toelatingseisen voldoet dan kun je een vrijblijvend persoonlijk gesprek aanvragen met de contactpersoon van de hogeschool waar je de opleiding wilt volgen.

vooropleiding
Daarnaast is het noodzakelijk om een van de onderstaande vooropleidingen te hebben afgerond:
Hbo-Bedrijfsecononomie, -SPD, MER of het Schakeltraject Accountancy & Controlling van Nyenrode

werkervaring
Om toegelaten te worden tot de opleiding Managerial Controlling zijn de volgende zaken van belang:
financieel-economische functie, bijvoorbeeld (assistent-)controller

Studenten en studentenleven

Op kamers in Breukelen

?studenten studerend
?studenten woonachtig   
gemiddelde kamerprijs
?gemiddelde kamerprijs
? m2gemiddelde kameroppervlak
?kamer beschikbaarheid

bron: Nationale Studenten Enquête

Studenten en docenten aan het woord

Rein Kroon
werkzaam als Business Developer bij Van´t Hul Accountants en Belastingadviseurs
Het is goed om te zien dat er snel een hechte groep ontstaat die elkaar motiveert en helpt met studeren door bijvoorbeeld het uitwisselen van aantekeningen.

Ik ben Rein Kroon (26 jaar) en werk, naast mijn studie, als Business Development bij Van´t Hul Accountants en Belastingadviseurs. Mijn werkzaamheden bestaan onder uit het marketingplannen maken en uitvoeren, commerciële leads benutten en zorgen dat we als bedrijf de nieuwste ontwikkelingen blijven volgen en ons eigen maken.
Voor de opleiding hbo-Bedrijfseconomie heb ik mijn afstudeerscriptie, bij de Rabobank geschreven. Naar aanleiding hiervan heb ik een baan aangeboden gekregen. Net zoals in mijn studie is het bij de Rabobank de gewoonte om een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) te schrijven. Mijn ambities zijn om door te groeien naar een managementfunctie. Omdat je hiervoor minimaal over een wo-opleidingsniveau moet beschikken heb ik besloten om de sprong in het diepe te maken...
Daarom ben ik begonnen aan de opleiding Managerial Controlling van Nyenrode op Hogeschool INHolland in Rotterdam. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond.

De start van de opleiding Managerial Controlling vond plaats in Breukelen, met een zo genoemde kick-off voor alle MC studenten van diverse hogescholen. Gedurende deze kick-off heb ik studenten van mijn en andere locaties op een interactieve manier leren kennen. De week daarop begonnen we met de colleges op InHolland Rotterdam. Deze zijn op de donderdagmiddag en -avond. Het is goed om te zien dat er snel een hechte groep ontstaat die elkaar motiveert en helpt met studeren door bijvoorbeeld het uitwisselen van aantekeningen.

De moeilijkheid van de opleiding zit hem in het gegeven dat je daarnaast ook nog een baan hebt. Het komt dus vooral aan op discipline en keuzes maken. De zaterdag is mijn standaard studiedag. Ook de maandag- en woensdagavond besteed ik regelmatig aan mijn studie. De meeste studenten besteden één dag van het weekend aan de studie. Een aantal hebben hier voldoende aan en aantal moeten een stapje extra doen, zoals ik.

Veel studenten gaan na de Managerial Controlling gelijk door naar de Master of Science in Controlling. Echter heb ik besloten om de post hbo Managerial Controlling af te sluiten met de scriptie. Dit is inmiddels al gebeurd en ben geslaagd met een 8.

Op dit moment ben ik raadslid in de gemeente De Ronde Venen. Hierdoor ga ik niet gelijk door met mijn Master opleiding, maar is het even afwachten wanneer ik deze uitdaging weer ga oppakken. Elke fase kan je goed afsluiten met een diploma, daarom is dit nu geen enkel probleem. ​


meer ...
Monique Waasdorp
werkzaam als IT Controller bij Vrije Universiteit Amsterdam
Met deze studie kon ik soepel doorstromen naar de Master of Science in Controlling" Via een lang traject van Praktijkdiploma boekhouden, MBA (moderne bedrijfsadministratie), met tussentijds nog andere opleidingen, heb ik in 2000 mijn SPD diploma behaald.

Na al die jaren studie, voelde het alsof ik genoeg had geleerd voor de rest van mijn leven.... Maar na een aantal jaren met veel plezier geen studie te hebben gevolgd, begon ik toch het idee te krijgen dat ik stil stond. Mede omdat de eisen die bedrijven aan medewerkers stellen wel steeds hoger werden. Aangezien ik me toch graag wilde blijven ontwikkelen, vond ik het tijd worden om me te oriënteren op mogelijke vervolgopleidingen. Van een collega hoorde ik over de studie Managerial Controlling. Deze studie trok mij erg aan vanwege de keuzemogelijkheid om òf op post-hbo-niveau af te studeren na een jaar òf soepel door te stromen naar de master-opleiding bij de Nyenrode Business Universiteit...
Ondanks dat de studie Managerial Controlling best pittig te noemen is, verliep deze wel zeer voorspoedig. Dit deed me besluiten om direct door te stromen naar de master-opleiding. Inmiddels heb ik ook deze studie vrij vlot afgerond en daarmee mijn MSc titel behaald! Toen ik aan de studie Managerial Controlling begon werkte ik bij de Nederlandsche Bank op de afdeling Accounting, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor diverse financiële rapportages. Als gevolg van de studie veranderden mijn ambities en wilde ik mij meer toeleggen op het “echte” controlling werk. Ik ben om mij heen gaan kijken en vond uiteindelijk een hele leuke functie als controller op de IT-afdeling van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik weet zeker dat ik deze functie niet had gekregen als ik de studie niet had gedaan. Enerzijds omdat ik de papieren er niet voor had, anderzijds ook omdat ik niet verder was gaan kijken dan het werk dat ik al deed. Beide studies verruimen je blik doordat ze mooi breed van opzet zijn, samenwerking met medestudenten uit andere bedrijven vragen en je doen nadenken over je eigen werk en bedrijf. Ik kan de studie dan ook zeer aanbevelen. En als de studie Managerial Controlling je goed afgaat, is het naar mijn idee het beste om gelijk door te gaan met de master-opleiding, omdat deze er perfect op aansluit.


meer ...
Martijn Klomp

Vooral de wetenschappelijke benadering van de opleiding is een waardevolle toevoeging.

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?
Na het afronden van mijn Bedrijfseconomische opleiding ben ik gaan werken bij Interface als Junior Controller van de business unit Heuga Home Flooring. Na een half jaar werkzaam te zijn geweest was er bij mij een behoefte ontstaan naar extra kennis om zo nog beter mijn werk te kunnen uitvoeren. Deze opleiding sloot voor mij het beste aan gezien de vakken die gevolgd moeten worden zoals Financial Accounting, Finance Advanced en Management Accounting, die aansluiten op mijn huidige werkzaamheden. Daarnaast is deze opleiding de ideale doorstroom naar de Master of Science in Controlling.

Hoe bevalt de combinatie werken / leren je?
Werk en studie zijn voor mij goed te combineren...
Wel moet je wekelijks wat uren vrij maken voor je huiswerk. Het regelmatig tijd besteden aan de studie(gemiddeld 4 uur zelfstudie per vak per week) voorkomt een piek tijdens de tentamenperiode en verstoort zo niet de werk/studie verhouding.

Zou je deze opleiding aan andere studenten aanraden?
Persoonlijk kan ik de opleiding aanraden aan mensen die extra kennis willen opdoen op het gebied van controlling. Vooral de wetenschappelijke benadering van de opleiding is een waardevolle toevoeging. Het challenged je persoonlijk om alles wat je doet eens te overdenken en mogelijk te verbeteren.

Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik de Master te hebben afgerond en al begonnen te zijn met de RC-opleiding. Natuurlijk is het even afwachten hoe het laatste jaar van de Master mij bevalt. Vervolgens wil ik gaan kijken hoe ik mijn verdere carrière wil gaan invullen met de behaalde diploma's op zak.


meer ...

Keuzehulp

Unsplashed background img 2

Studievergelijker

1/584 Nyenrode
Post-Bachelor Controlling
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
2/584 Nyenrode
Modulair Executive MBA in Public & Private
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
3/584 Nyenrode
Schakeltraject Accountancy & Controlling
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
4/584 Nyenrode
Modulair Executive MBA in Food & Finance
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
5/584 Nyenrode
Executive MBA
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
6/584 Nyenrode
Modular Executive MBA in Business & IT
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
7/584 Nyenrode
Advanced Management Program
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
8/584 Erasmus Universiteit
Informatiemanagement
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
9/584 Erasmus Universiteit
Onderzoeksjournalistiek
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
10/584 Erasmus Universiteit
Masterclass Transitiemanagement
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
11/584 Erasmus Universiteit
Privacy, Data Governance en de AVG
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
12/584 Erasmus Universiteit
Beleidsnotities schrijven met impact
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
13/584 Erasmus Universiteit
Ketenregie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
14/584 Erasmus Universiteit
Procesmanagement
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
15/584 Erasmus Universiteit
Basisbegrippen privaatrecht
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
16/584 Erasmus Universiteit
Process Mining
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
17/584 Erasmus Universiteit
Strategisch Gedrag
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
18/584 Erasmus Universiteit
Erasmus Executive Programme in Strategic Management
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
19/584 Erasmus Universiteit
Data & Business Analytics
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
20/584 Erasmus Universiteit
Data Science & Machine Learning
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
21/584 Erasmus Universiteit
Informatie- en documentmanagement (IDM)
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
22/584 Erasmus Universiteit
Coassurantie & Verzekering
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
23/584 Erasmus Universiteit
Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
24/584 Erasmus Universiteit
Postacademische Leergang Arbeidsrecht
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
25/584 Erasmus Universiteit
Ketenregie
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
26/584 Erasmus Universiteit
Verandermanagement: 'Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen'
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
27/584 Erasmus Universiteit
Vermogensfondsen met Impact
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
28/584 Erasmus Universiteit
Design thinking in het publieke domein
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
29/584 Erasmus Universiteit
Data Analytics for Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
30/584 Erasmus Universiteit
Veranderingsmanagement
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
31/584 Erasmus Universiteit
Masterclass Datajournalistiek
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
32/584 Erasmus Universiteit
Data Analyse - grip op big data
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
33/584 Erasmus Universiteit
Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
34/584 Erasmus Universiteit
Executive MBA
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
35/584 Erasmus Universiteit
Zeeverzekering
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
36/584 Erasmus Universiteit
Actualiteiten Bestuursrecht
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
37/584 Erasmus Universiteit
Strategische Kijk op Data Analytics
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
38/584 Erasmus Universiteit
Ketenregie in de Zorg
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
39/584 Erasmus Universiteit
Framing
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
40/584 Erasmus Universiteit
Hora Est! Leren Promoveren
€ 342 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
41/584 Fontys
Master of Business Administration
gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
42/584 Fontys
Master of Business Administration (English)
gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
43/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Communicatie in het Laboratorium
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
44/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Mechanical Engineering
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
45/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Projectmanagement in het Laboratorium
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
46/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Data Protection Officer-Practitioner
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
47/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Constructeur Piping
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
48/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Verpleegkundige Complementaire Zorg
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
49/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Elektronica in elektrische en hybride voertuigen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
50/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Auto Elektronica
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
51/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Data Protection Officer-Foundation
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
52/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Communicatie met ouderen met cognitieve beperkingen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
53/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Italiaans (A1)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
54/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Schrijfcoach
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
55/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Schrijven van beleid en advies
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
56/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Intelligent Transport Systems
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
57/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Palliatieve zorg voor ervaren verpleegkundigen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
58/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zomeropfriscursus Wiskunde
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
59/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Wiskunde versneld
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
60/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Afasie: communicatie na hersenletsel
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
61/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Coördinator Rekenen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
62/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leergang Kostendeskundige infra
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
63/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Natuurkunde
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
64/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Verpleegkundie gerontologie en geriatrie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
65/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Op weg naar de beroepsregistratie lerarenopleiders (VELON)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
66/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Google Analytics voor gevorderden
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
67/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
App development with Apple Swift (3 months)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
68/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Internetrecht in praktijk
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
69/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Coördinator Taal
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
70/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Coördinator Identiteit
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
71/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zorgconsulent palliatieve zorg
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
72/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
73/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Engels: Academic Writing
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
74/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Fundamental Big Data
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
75/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Conversiegericht schrijven
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
76/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Afrondende Opdrachten Kostendeskundige Infra
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
77/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
NIMA B Digital Marketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
78/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Intensieve cursus Engels
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
79/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leidinggeven aan een projectteam Verdieping
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
80/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Ontwerpdeskundige Laagspanning
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
81/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Cyber Risk Management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
82/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
PRINCE2® Foundation
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
83/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Hoogspanningstechniek
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
84/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Begeleiden met behulp van video-opnamen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
85/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basispracticum Laboratoriumvaardigheden
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
86/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Asfaltwegenbouwlaborant 1
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
87/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw (basis/kader)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
88/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
NIMA A Marketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
89/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Constructeur Werktuigbouwkunde
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
90/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Elektrische Installaties in de Industrie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
91/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basiskennis Chemie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
92/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Instrumentele analyse van micro-en macrocomponenten
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
93/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Assistent Controller
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
94/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Introductie in de Elektrotechniek
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
95/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Digital Business Transformation
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
96/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Casemanagement
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
97/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Oriënterende Wiskunde
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
98/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Leraar Economie: vakdidactiek
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
99/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
AA Oriëntatie Accountancy MKB
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
100/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Down Stream Processing (DSP)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
101/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Kwaliteitszorg in het Laboratorium
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
102/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Communiceren via e-mail (cursus)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
103/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Maag Darm Lever verpleegkundige (MDL)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
104/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Leiderschap in Duurzame Zorg
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
105/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Master Executive MBA
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
106/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Train de trainer
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
107/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Regie op Ziektewet
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
108/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leergang Google Adwords Professional
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
109/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Social Media
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
110/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zoekmachine-optimalisatie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
111/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Kosten Waterbouw
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
112/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Power Course
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
113/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
114/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Kostenadviseur Infra
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
115/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
116/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Projectmanagement IPMA C
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
117/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Contentstrategie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
118/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Nederlands voor beginners A2
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
119/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
NIMA B Consumentenmarketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
120/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Meet- en Regeltechniek
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
121/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basiscursus Onderzoeksvaardigheden
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
122/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Contentmarketing en contentcreatie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
123/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basis Auto Elektronica
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
124/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Contentmarketing en contentstrategie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
125/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Aanbestedingen en inkopen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
126/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leraar Natuurkunde deeltijd
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
127/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leraar Montessorionderwijs basisbekwaam (opleiding)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
128/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Management en financiën
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
129/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Didactiek in het hoger onderwijs
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
130/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Basisbeginselen van Lesgeven
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
131/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leertraject voor schoolopleiders
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
132/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Cursus voor intervisiebegeleiders
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
133/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Elektrotechniek
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
134/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Duits B2
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
135/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Google Adwords
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
136/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leergang Google Analytics Professional
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
137/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Operatieassistent en Anesthesiemedewerker
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
138/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Professionele dialoog
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
139/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Financial Controlling
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
140/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
App development with Apple Swift (8 months)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
141/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Immunohematologie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
142/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Professional Scrum Product Owner
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
143/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Fysiotherapie bij oncologische patiënten
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
144/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
PRINCE2® Practitioner
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
145/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Fast Track MBA
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
146/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Specialist hoogbegaafdheid en differentiatie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
147/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Op weg naar Autonoom rijden
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
148/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Cyber Security
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
149/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basiskennis Kostenramingen Infra
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
150/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Juridisch adviseur MKB en Consument Verdieping
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
151/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Elektrische Energietechniek in vogelvlucht
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
152/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Morfologie van het Urinesediment
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
153/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Toegepaste Microbiële Genomics
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
154/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Intro to app development with Apple Swift (1 month)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
155/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Business Controlling
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
156/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
NIMA B Business Marketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
157/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
158/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Multivariate Statistical Process Control
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
159/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leergang Zoekmachine-optimalisatie (SEO) Professional
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
160/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module International Teacher Programme (ITP)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
161/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Business & IT Integration
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
162/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Register Casemanagement (post-hbo)
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
163/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Training Starterscoaches
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
164/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Embedded Hardware Engineering
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
165/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Industrial Power Systems
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
166/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Engels (voorbereidende cursus)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
167/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Engels (B2)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
168/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Fuzzy Control
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
169/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Sportpsychologie en mentale training
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
170/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Innovatie in Supply Chain Management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
171/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Klinische Cytologie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
172/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Casemanagement regie op verzuim (opleiding)
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
173/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Sturen met prestatie-indicatoren
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
174/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Casemanager Taakdelegatie (verlengde arm)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
175/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Elektrische Machines
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
176/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Crash Course Circulair Bouwen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
177/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Accountancy en controlling (schakeltraject)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
178/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Integraal Vitaliteitsmanagement
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
179/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Economische waarde van Sport
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
180/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Leidinggeven aan professionals in zorg en welzijn
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
181/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Arabisch (A1)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
182/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Sales Management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
183/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Projectmanagement
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
184/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basiskennis bouwgrondstoffen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
185/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Installatietechniek en levensduurkosten
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
186/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Webanalyse & Optimalisatie B
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
187/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Ontwerpdeskundige Hoogspanning
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
188/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Expert jonge kind (opleiding)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
189/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Methoden en Technieken Kostenramingen Infra
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
190/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Research Immunologie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
191/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zij-instroom onderwijsbevoegdheid
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
192/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Praktijkondersteuner
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
193/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Wind Energy Project Management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
194/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Accountmanager NIMA/SMA Sales A
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
195/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Google Analytics
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
196/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zomercursus Elektrotechniek voor havisten
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
197/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Intensieve zomercursus voor Duitstaligen (B2)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
198/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Fiscaal Recht
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
199/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Engels: Cambridge Proficiency (C2)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
200/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Verandermanagement
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
201/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
PDG Pedagogisch Didactisch Getuigschrift
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
202/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Middle management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
203/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Immunologie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
204/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Visionaire regievoering over jezelf, de ander en processen binnen zorg en welzijn
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
205/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Asfaltwegenbouwlaborant 2
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
206/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Oriëntatie op het beroep Leraar
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
207/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Coach-scan Traject
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
208/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
ISAK level 1
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
209/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Laboratoriummanagement
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
210/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Leraar Economie Inleiding Vakinhoud
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
211/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Vakleraar bewegingsonderwijs
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
212/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Workshop Presenteren
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
213/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Inbound marketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
214/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Provocatief coachen voor gevorderden
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
215/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Projectmanagementondersteuning
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
216/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Mondelinge adviesvaardigheden
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
217/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor gevorderen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
218/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leraar Nederlands PO voor anderstaligen (NT2)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
219/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Bedrijfskunde en management voor bouw en infra
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
220/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Engels leren is Engels doen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
221/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Projectmanagement IPMA D/C
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
222/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Duurzame Energietechniek
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
223/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Fermentatietechnologie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
224/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Privaatrecht Basis
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
225/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Register Casemanagement Corporate
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
226/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
ISAK level 2
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
227/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
EMC
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
228/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Facebook Advertising
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
229/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Oriëntatie Nederlandse arbeidsmarkt (ONA)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
230/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
E-Commerce A: internetmarketing en -verkoop
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
231/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Beeldcoaching
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
232/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Internationaal transportrecht
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
233/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Cyber Security Professional
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
234/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module World Class Performance
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
235/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Transformatoren
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
236/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Vastgoed (inspecteur/adviseur)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
237/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Vehicle Technology
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
238/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Integraal management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
239/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Schakelmodule Sociaal Werk Deeltijd
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
240/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leraar Scheikunde deeltijd
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
241/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Arboverpleegkundige
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
242/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Eet-en drinkproblemen bij kinderen 1
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
243/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Synthetiseren en karakteriseren van moleculen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
244/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Ontwikkelen en valideren van analytische methoden
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
245/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module De Betekenisvolle Leraar
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
246/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Publiekrecht Basis
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
247/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Samen sturen in het publieke domein
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
248/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Diagnostiek van intestinale Protozoa en Helminten
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
249/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Bloedbankkunde
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
250/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leergang Regie in het Publieke Domein
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
251/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Wiskunde ter voorbereiding op een Masteropleiding
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
252/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
E-Commerce B: e-marketing en verkoopstrategie
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
253/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Engels: Cambridge Advanced (C1)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
254/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Teamcoaching
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
255/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Smart Grids
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
256/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Transformeren en Herbestemmen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
257/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Bloedtransfusie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
258/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
NIMA C Marketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
259/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Google Adwords voor gevorderden
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
260/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Inkoopvaardigheden
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
261/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Bouwwerk Informatie Modellen (BIM)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
262/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Training tot leefstijlcoach
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
263/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Design4Learning
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
264/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Assistent pijnbehandeling
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
265/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Training bewegen moet je leren
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
266/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Storytelling in business
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
267/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Controlling
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
268/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Vermogenselektronica
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
269/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Afasie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
270/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Kosten Civiele Constructies
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
271/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Coördinator Engels
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
272/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Basiscursus voor werkplekbegeleiders in vo en mbo
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
273/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Power Quality
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
274/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Introductie Massaspectrometrie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
275/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Implementation Course Circulair Bouwen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
276/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Human Resource Management
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
277/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Post-hbo Financieel Advies MKB
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
278/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Lean- en procesmanagement
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
279/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Wmo consulent nieuwe stijl
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
280/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
HR Business Partner (opleiding)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
281/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Kosten Wegenbouw
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
282/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Werkwoordspelling
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
283/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Senior Accountmanager Sales
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
284/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Professional Scrum Master
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
285/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Verdiepingscursus voor onderzoeksbegeleiders (cursus)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
286/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Nederlands
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
287/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Bouwprocesmanagement
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
288/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Register Arbeidsdeskundige (post-hbo)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
289/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Voorbereidende cursussen technische hbo-opleiding
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
290/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Leren en veranderen met E-HRD
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
291/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Interventiekunde
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
292/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Onderzoekend leren voor leraren po, vo en mbo
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
293/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Proteomics
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
294/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Gezinsregisseur multiprobleemhuishoudens
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
295/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Buurtsportcoach
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
296/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Bedrijfskunde
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
297/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Pijnconsulent
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
298/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Beveiliging van Hoog-en Middenspanningsnetten
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
299/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Arbeidsrecht
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
300/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Dysartrie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
301/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Juridisch adviseur MKB en Consument Basis
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
302/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Appendages
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
303/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Malariadiagnostiek
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
304/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Buurtsportcoach incompany
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
305/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Taalcursus Afrikaans (A1)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
306/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Schakelprogramma AA
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
307/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Statistiek voor Laboratoriummedewerkers (basis)
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
308/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
De Effectieve Klantmanager Sociaal Domein
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
309/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Powertrain
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
310/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Facebook Marketing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
311/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Hodson & Paden
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
312/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Certified Big Data Consultant
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
313/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Intensieve cursus Duits
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
314/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Omgevingsmanagement voor technisch projectmanagers
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
315/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
NIMA Consumentenmarketing B2
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
316/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Onderwijskundig Expert Wetenschap en Technologie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
317/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Zakelijke correspondentie
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
318/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Cultuurbegeleider (opleiding)
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
319/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Elektrische Energietechniek
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
320/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Vervolgcursus voor werkplekbegeleiders vo en mbo
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
321/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Technisch Engels
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
100% Engelstalig
322/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Provocatief coachen
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
323/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
3D printen - additive manufacturing
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
324/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Projectmanagement
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
325/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Specialist sportieve en gezonde school
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
326/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Onderzoeksvaardigheden
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
327/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
IBD-care voor MDL-verpleegkundigen
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
328/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Chronische Pijn en Arbeid
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
329/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
3D ontwerpen met Solid Works (CAD)
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
330/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Module Leren lesgeven en begeleiden
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
331/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Mediationvaardigheden voor casemanagers
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
332/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Transferverpleegkundige
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
333/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Eet-en drinkproblemen bij kinderen 2
€ 315 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
334/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leidinggeven aan een projectteam Basis
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
335/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Toekomstbestendig Retailmanagement en Leiderschap
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
336/584 Hogeschool Arnhem Nijmegen
Leergang Innovatief en Energiebesparend restaureren
€ 323 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
337/584 Hanze
Ervaringsdeskundige in de zorg
€ 303 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
338/584 Hanze
Management in de Zorg
€ 303 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
339/584 HHS
Master of Science in Business Process Management & IT
€ 326 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
340/584 HHS
Master of Science in Management
€ 326 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
341/584 HKU
Basisopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving
€ 336 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
342/584 Universiteit Leiden
The Leiden/ESA Astrophysics Programme for Summer Students (LEAPS) 2017 - Summer School
€ 350 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
343/584 Universiteit Leiden
Leraar VHO in Natuurkunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
344/584 Universiteit Leiden
Leraar VHO in Biologie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
345/584 Universiteit Leiden
Leraar VHO in Wiskunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
346/584 Universiteit Leiden
Leraar VHO in Scheikunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
347/584 NCOI
Basisopleiding Inkoopmanagement
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
348/584 NCOI
Basisopleiding Werktuigbouwkunde
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
349/584 NCOI
SPD Bedrijfsadministratie, specialisatie Controlling
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
350/584 NCOI
Basisopleiding Sales- en Accountmanagement
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
351/584 NCOI
Module Belastingrecht 2
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
352/584 NCOI
Basisopleiding Psychologie
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
353/584 NCOI
Basisopleiding Personeel en Organisatie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
354/584 NCOI
Basisopleiding Projectmanagement
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
355/584 NCOI
Basisopleiding Praktisch Leidinggeven
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
356/584 NCOI
Basisopleiding Praktisch Bedrijfsrecht
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
357/584 NCOI
HBO Financieel Management
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
358/584 NCOI
Basiskennis Boekhouden (BKB®)
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
359/584 NCOI
Integrale Veiligheid
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
360/584 NCOI
Basisopleiding Management en Organisatie
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
361/584 NCOI
Basisopleiding Logistiek
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
362/584 NCOI
Basisopleiding Leidinggeven en Management
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
363/584 NCOI
Lerarenopleiding Economie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
364/584 NCOI
Module Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV)
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
365/584 NCOI
Basiskennis Loonadministratie (BKL®)
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
366/584 NCOI
HBO Accountancy
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
367/584 NCOI
Basisopleiding Informatica
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
368/584 NCOI
Basisopleiding Facilitair Management
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
369/584 NCOI
Basisopleiding Bedrijfskunde en Management
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
370/584 NCOI
E-Business, Marketing & Communication (E-BMC)
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
371/584 NCOI
E-business, Marketing & Communication (E-BMC), specialisatie E-commerce
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
372/584 NCOI
Module Bedrijfseconomie
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
373/584 NCOI
Basisopleiding Coaching
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
374/584 NCOI
Basiskennis Calculatie (BKC®)
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
375/584 NCOI
Basisopleiding Bouwkunde
€ 280 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
376/584 NCOI
Accountancy
€ 424 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
377/584 NHL
IAG - Signs of Safety
€ 303 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
378/584 NHL
Frysk ferskate kursussen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
379/584 NHL
Creativiteit en Inspiratie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
380/584 NHL
Radarnavigation Operational Level
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
381/584 NHL
Fiscaal recht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
382/584 NHL
Politicologie/Staatsrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
383/584 NHL
Leraar Algemene Economie - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
384/584 NHL
Animatie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
385/584 NHL
Maritime Resource Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
386/584 NHL
Marifonie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
387/584 NHL
Marketing basis
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
388/584 NHL
Ondernemingsrecht 2
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
389/584 NHL
Business Proces Management & IT - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
390/584 NHL
Leraar Nederlands - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
391/584 NHL
Regievoering
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
392/584 NHL
IAG - Nieuw Samengestelde Gezinnen
€ 303 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
393/584 NHL
Ice Navigator Training
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
394/584 NHL
Organisatie en Management basis
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
395/584 NHL
Innoveren binnen de eigen kunsteducatieve praktijk
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
396/584 NHL
Frysk Foech foar it primêr ûnderwiis
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
397/584 NHL
Pabo instroomtraject
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
398/584 NHL
Social Work - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
399/584 NHL
WFT (deskundigheid) Schade Particulier
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
400/584 NHL
Business Proces Management & IT - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
401/584 NHL
SQL en databases
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
402/584 NHL
DP Simulation
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
403/584 NHL
Cultureel Ondernemen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
404/584 NHL
Sociologie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
405/584 NHL
Strategische marketing
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
406/584 NHL
Materialen en Technieken
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
407/584 NHL
Leraar Algemene Economie / Bedrijfseconomie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
408/584 NHL
Sociaal zekerheidsrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
409/584 NHL
DP Induction
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
410/584 NHL
Leraar Wiskunde - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
411/584 NHL
Interieur & Design
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
412/584 NHL
Mediation
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
413/584 NHL
WFT (deskundigheid) Consumptief Krediet
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
414/584 NHL
Accountant Adminstratieconsulent
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
415/584 NHL
Organisatiemanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
416/584 NHL
Praktijkverpleegkundige Somatiek voor hbo verpleegkundigen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
417/584 NHL
WFT (deskundigheid) Verzekeren Leven algemeen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
418/584 NHL
Arbeidsrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
419/584 NHL
IAG - Oplossingsgerichte werken en coachen
€ 307 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
420/584 NHL
Leraar Frysk - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
421/584 NHL
Traffic Psychology
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
422/584 NHL
Civiel procesrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
423/584 NHL
Leraar Engels - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
424/584 NHL
Marine Shipping Innovations - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
425/584 NHL
Master of Business Administration
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
426/584 NHL
Advanced course on Ship Handling
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
427/584 NHL
Leraar kopopleiding
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
428/584 NHL
Pabo programma
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
429/584 NHL
Leraar omgangskunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
430/584 NHL
Statistisch Analist A
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
431/584 NHL
Paard en Hulpverlening
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
432/584 NHL
Master of Science in Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
433/584 NHL
Vertellen en spreken
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
434/584 NHL
WFT (deskundigheid) Basismodule
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
435/584 NHL
Goederenrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
436/584 NHL
Gerontologie en Geriatrie voor verpleegkundigen en praktijkondersteuners
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
437/584 NHL
Science in Management - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
438/584 NHL
Kopstudie Technische Bedrijfskunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
439/584 NHL
Computer Vision
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
440/584 NHL
Erfrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
441/584 NHL
Jeugdrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
442/584 NHL
Strategisch management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
443/584 NHL
ECDIS
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
444/584 NHL
Van tekst naar theater
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
445/584 NHL
Oil & Chemical Spill Response Course
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
446/584 NHL
Psychologie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
447/584 NHL
Human Resource Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
448/584 NHL
Pabo programma
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
449/584 NHL
Corrosie en bescherming in offshore windenergie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
450/584 NHL
WFT (deskundigheid) Schade Bedrijven
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
451/584 NHL
IAG - Gezinscoach
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
452/584 NHL
Jachtbouw
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
453/584 NHL
IAG - Na- en bijscholing
€ 307 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
454/584 NHL
Digitaal Portfolio
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
455/584 NHL
Conflicthantering
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
456/584 NHL
Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
457/584 NHL
Duurzame Energievoorziening
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
458/584 NHL
Radarnavigation Management Level
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
459/584 NHL
Master Business Process Management & IT
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
460/584 NHL
Leraar Natuurkunde - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
461/584 NHL
Kwaliteitszorg
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
462/584 NHL
Digital painting met Photoshop
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
463/584 NHL
Taalbeheersing
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
464/584 NHL
IAG - Voor werkbegeleiders en behandelcoördinatoren
€ 307 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
465/584 NHL
Leraar Duits - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
466/584 NHL
IAG - Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling
€ 303 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
467/584 NHL
Windenergie introductie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
468/584 NHL
Bedrijfskunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
469/584 NHL
Personen- en familierecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
470/584 NHL
Stemgebruik door spelers en acteurs
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
471/584 NHL
Algemene Economie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
472/584 NHL
Innovatiemanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
473/584 NHL
Financieel management en bedrijfseconomie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
474/584 NHL
Introductie jacht- en megajachtbouw
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
475/584 NHL
Pedagogiek - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
476/584 NHL
Personeelsmanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
477/584 NHL
WFT (deskundigheid) Beleggen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
478/584 NHL
Leraar (kopopleiding)
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
479/584 NHL
Projectmanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
480/584 NHL
Ship Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
481/584 NHL
Chemical (HNS) Spill Response Course
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
482/584 NHL Stenden
IAG - Signs of Safety
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
483/584 NHL Stenden
IAG - Voor werkbegeleiders en behandelcoördinatoren
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
484/584 NHL Stenden
Organisatie en Management basis
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
485/584 NHL Stenden
Erfrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
486/584 NHL Stenden
Business Proces Management & IT - master
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
487/584 NHL Stenden
Vertellen en spreken
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
488/584 NHL Stenden
Master of Science in Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
489/584 NHL Stenden
DP Induction
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
490/584 NHL Stenden
DP Simulation
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
491/584 NHL Stenden
Duurzame Energievoorziening
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
492/584 NHL Stenden
WFT (deskundigheid) Beleggen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
493/584 NHL Stenden
Ice Navigator Training
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
494/584 NHL Stenden
Radarnavigation Management Level
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
495/584 NHL Stenden
Psychologie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
496/584 NHL Stenden
Organisatiemanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
497/584 NHL Stenden
Politicologie/Staatsrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
498/584 NHL Stenden
SQL en databases
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
499/584 NHL Stenden
Introductie jacht- en megajachtbouw
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
500/584 NHL Stenden
Radarnavigation Operational Level
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
501/584 NHL Stenden
Regievoering
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
502/584 NHL Stenden
Frysk ferskate kursussen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
503/584 NHL Stenden
Gerontologie en Geriatrie voor verpleegkundigen en praktijkondersteuners
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
504/584 NHL Stenden
Taalbeheersing
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
505/584 NHL Stenden
Frysk Foech foar it primêr ûnderwiis
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
506/584 NHL Stenden
Civiel procesrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
507/584 NHL Stenden
Jachtbouw
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
508/584 NHL Stenden
Sociaal zekerheidsrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
509/584 NHL Stenden
Traffic Psychology
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
510/584 NHL Stenden
IAG - Gezinscoach
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
511/584 NHL Stenden
Advanced course on Ship Handling
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
512/584 NHL Stenden
Mediation
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
513/584 NHL Stenden
Kwaliteitszorg
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
514/584 NHL Stenden
Digital painting met Photoshop
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
515/584 NHL Stenden
WFT (deskundigheid) Schade Particulier
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
516/584 NHL Stenden
WFT (deskundigheid) Schade Bedrijven
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
517/584 NHL Stenden
Marketing basis
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
518/584 NHL Stenden
Cultureel Ondernemen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
519/584 NHL Stenden
Van tekst naar theater
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
520/584 NHL Stenden
Master Business Process Management & IT
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
521/584 NHL Stenden
Paard en Hulpverlening
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
522/584 NHL Stenden
Maritime Resource Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
523/584 NHL Stenden
Goederenrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
524/584 NHL Stenden
Statistisch Analist A
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
525/584 NHL Stenden
WFT (deskundigheid) Basismodule
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
526/584 NHL Stenden
Sociologie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
527/584 NHL Stenden
Praktijkverpleegkundige Somatiek voor hbo verpleegkundigen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
528/584 NHL Stenden
Personen- en familierecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
529/584 NHL Stenden
Innovatiemanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
530/584 NHL Stenden
Bedrijfskunde
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
531/584 NHL Stenden
Chemical (HNS) Spill Response Course
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
532/584 NHL Stenden
Ondernemingsrecht 2
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
533/584 NHL Stenden
Personeelsmanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
534/584 NHL Stenden
WFT (deskundigheid) Consumptief Krediet
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
535/584 NHL Stenden
Windenergie introductie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
536/584 NHL Stenden
Conflicthantering
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
537/584 NHL Stenden
Strategisch management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
538/584 NHL Stenden
IAG - Na- en bijscholing
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
539/584 NHL Stenden
Interieur & Design
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
540/584 NHL Stenden
Leraar kopopleiding
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
541/584 NHL Stenden
IAG - Nieuw Samengestelde Gezinnen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
542/584 NHL Stenden
WFT (deskundigheid) Verzekeren Leven algemeen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
543/584 NHL Stenden
IAG - Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
544/584 NHL Stenden
Strategische marketing
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
545/584 NHL Stenden
Fiscaal recht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
546/584 NHL Stenden
Computer Vision
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
547/584 NHL Stenden
Materialen en Technieken
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
548/584 NHL Stenden
ECDIS
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
549/584 NHL Stenden
Digitaal Portfolio
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
550/584 NHL Stenden
Creativiteit en Inspiratie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
551/584 NHL Stenden
Leraar Algemene Economie / Bedrijfseconomie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
552/584 NHL Stenden
Oil & Chemical Spill Response Course
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
553/584 NHL Stenden
IAG - Oplossingsgerichte werken en coachen
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
554/584 NHL Stenden
Pabo instroomtraject
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
555/584 NHL Stenden
Innoveren binnen de eigen kunsteducatieve praktijk
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
556/584 NHL Stenden
Ship Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
557/584 NHL Stenden
Master of Business Administration
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
558/584 NHL Stenden
Human Resource Management
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
559/584 NHL Stenden
Corrosie en bescherming in offshore windenergie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
560/584 NHL Stenden
Financieel management en bedrijfseconomie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
561/584 NHL Stenden
Projectmanagement
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
562/584 NHL Stenden
Marifonie
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
563/584 NHL Stenden
Jeugdrecht
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
564/584 NHL Stenden
Stemgebruik door spelers en acteurs
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
565/584 Stenden Hogeschool
Special Educational Needs
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
566/584 TIAS
Executive Master of IT-Auditing
€ 253 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
567/584 TIAS
Advanced Human Resource Program
€ 253 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
568/584 TIAS
Excellence in Supply Chain Management
€ 253 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
569/584 TU Eindhoven
Design Traineeship in Healthcare Systems Design
€ 280 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
570/584 Maastricht University
Septfontaines Summer School of EU Law
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
571/584 Maastricht University
CLEER Summer School
gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
572/584 Maastricht University
Human Movement Sciences
€ 308 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
573/584 Maastricht University
The MaastrichtMBA
€ 308 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
574/584 Universiteit Twente
PDEng Maintenance
€ 250 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
575/584 Universiteit Twente
PDEng Robotica
€ 250 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
576/584 Universiteit Twente
Masterclass Digitale Transformaties in de publieke sector
€ 250 gemiddelde kamerhuur
eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
90% Nederlandstalig
10% Engelstalig
577/584 Amsterdam UVA
Postmaster Accountancy
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
578/584 Amsterdam UVA
Postmaster Actuarial Practice Cycle
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
579/584 Amsterdam UVA
Amsterdam Executive Programme Actuarial Science
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
580/584 Amsterdam UVA
Amsterdam IT-Audit Programme
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
581/584 Amsterdam UVA
Occupational Health / Opleiding voor Arboconsultants
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
582/584 Amsterdam UVA
Executive Internal Auditing Programme
€ 424 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
583/584 Tilburg University
Post-Master Accountancy (register accountant)
€ 253 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Nederlandstalig
584/584 Tilburg University
European Post Master Accountancy (EPMA)
€ 253 gemiddelde kamerhuur
0 eerstejaars
0% vrouw
uur contacttijd/week
100% Engelstalig
Bovenstaande vergelijking is beperkt tot enkele basisvelden. bekijk uitgebreide vergelijking

Na de studie

Unsplashed background img 2

Beroepsperspectief / arbeidsmarkt

huidige arbeidsmarkt

Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.