De Master of Science in Controlling is de universitaire controllingopleiding in deeltijd van Nyenrode voor ambitieuze studenten die werken en studeren willen combineren.

Nyenrode leidt je op tot robuuste controller: een finance professional die zowel een flinke dosis vakkennis bezit als vaardigheden om een goede business partner te zijn. Jouw persoonlijkheid, zelfkennis en karakter staan centraal in de opleiding. Zodat jij op 'momenten van de waarheid' het verschil kunt maken.

locatieBreukelen
diplomaMSc Controlling
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur12 maanden deeltijd

Waarom aan de Nyenrode?

• Al 6 jaar achter elkaar verkozen tot beste Master in Controlling, bron: *Keuzegids Masters 2011 t/m 2016.
  • Nadruk op financieel economische kennis en persoonlijke leiderschapsvaardigheden
  • Opleiding wordt veelal vergoed door werkgever
  • Interactieve colleges en docenten uit de praktijk
  • Keuze uit een collegedag die bij jouw situatie past
  • Unieke locatie: Landgoed Nyenrode

Het programma is zo opgezet dat je kunt werken in een functie als financieel expert binnen een bedrijf en lid bent van het managementteam. Na je afstuderen ligt de verantwoordelijkheid voor de financiële sturing van een organisatie binnen de mogelijkheden!

taal van onderwijs100% nl
onderwijsopzet50% zelfstudie
25% theorie
25% praktijk
of via programma-management
of tijdens college

toelatingsgesprek
Als je voldoet aan de instroomvoorwarden, dan kun je een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek aanvragen met één van de leden van het programmamanagement

Op kamers in Breukelen

?studenten studerend
?studenten woonachtig
gemiddelde kamerprijs
?gemiddelde kamerprijs
? m2gemiddelde kameroppervlak
?kamer beschikbaarheid

algemeen oordeel4.44.4
inhoud4.24.2
docenten4.34.3
studiefaciliteiten3.93.9
studielast3.93.9
studiebegeleiding44.0

Master of Science in Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit is beoordeeld door 124 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4.4 uit 5.

Na het behalen van de opleiding tot Master of Science in Controlling ben je in het bezit van de Master of Science graad. Je mag de titel MSc achter je naam zetten. Wil je ook registercontroller worden, dan kun je daarna een aantrekkelijk doorstroomprogramma volgen van de Executive Master of Finance & Control.

huidige arbeidsmarkt

zoektijd baangoed
salaris na 1,5 jaar zeer goed
kans op een vaste baan zeer goed